• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

FACEBOOK  YUOTUBE

Jacky Pintilie şi Daniel Demetrescu vor primi salarii mărite

pintilie sedinta ajfDupă ce s-a văzut „cu sacii în căruţă" pentru următorii 4 ani (de fapt, acesta fiind şi ultimul mandat de preşedinte AJF la care are voie, potrivit regulamentului), Constantin Pintilie a reuşit o mutare interesantă.

I-a convins pe membrii noului Comitet Executiv că are salariul prea mic pentru munca pe care o depune, astfel că aceştia au purces la majorarea sumei pe care fostul fotbalist al Chimiei o primeşte acum ca remuneraţie pentru faptul că deţine funcţia de şef al fotbalului vâlcean.


De la 10 milioane la 14


Deşi s-a văitat în dese rânduri că nu are un salariu aşa de mare, Pintilie a aşteptat mai întâi să treacă alegerile ca să-şi poată mări leafa. Zis şi făcut. Decizia de majorare a salariului şefului AJF a fost luată (votată în unanimitate) în cea de-a doua şedinţă de la constituire. Astfel, de acum, "Talibanul" va primi 14 milioane de lei vechi, în loc de 10 milioane. Interesant este şi faptul că odată cu mărirea salariului lui Pintilie, Comitetul Executiv a decis şi majorarea indemnizaţiei şi pentru Daniel Demetrescu, cel care deţine acum, concomitent, două funcţii la AJF: secretarul general şi vicepreşedinte. Potrivit deciziei Comitetului Executiv, "Zăpadă" va avea un salariu mai mare decât până acum: 13 milioane, în loc de 9,5 milioane.


Tăieri de salarii la vicepreşedinţi


Dacă în cazul celor doi, Pintilie şi Demetrescu, cei din Comitetul Executiv au decis să pună la salariu, tot aceştia au decis să taie din indemnizaţiile pe care le primesc vicepreşedinţii AJF. Aşa că, aceştia (culmea, vorbim tot de Demetrescu, dar şi de Nicu Chiriţă) nu vor mai fi retribuiţi ca până acum, cu câte 3 milioane de lei vechi pe lună, ci vor fi plătiţi la fel ca şi ceilalţi membri ai Comitetului Executiv, în speţă cu câte o indemnizaţie de şedinţă în valoare de 75 de lei. Aceeaşi sumă o vor mai primi şi cei patru reprezentanţi ai Ligilor a IV-a şi a V-a, precum şi cel al echipelor de juniori, atunci când vor fi prezenţi la întrunirile Comitetului Executiv al AJF.


Şefi noi şi vechi de comisii la AJF Vâlcea


În aceeaşi şedinţă, noul Comitet Executiv a aprobat lista şefilor de comisii din cadrul AJF Vâlcea. Astfel că Ion Tudorică va continua să fie şeful Comisiei de Arbitri, Sorin Dobrică va fi reprezentantul Comisiei de Copii şi Juniori, Constantin Lazăr (Kola) va conduce în continuare Comisia de Disciplină, Ioan Prodescu (Comisia de Apel), şi, surprinzător, profesorul Grigore Tomoiagă va fi şeful Comisiei de Recurs. Radu Sima rămâne şef la Comisia Juridică, Lucian Catargiu la Comisia Tehnică, Mihai Constantin („Nea Toli") va fi şeful Comisiei Medicale, Emil Râmniceanu, şeful Comisiei pentru Securitate şi Siguranţă pe Stadioane şi pentru Licenţierea Stadioanelor, profesorul Victor Nadolu va coordona Comisia de Fair-Play şi pentru Combatarea Discriminării, Constantin Ariciu rămâne şef al Comisiei pentru Statutul Jucătorului, Simona Sima la Comisia de Statistică şi fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Teo Ţarălungă va conduce, în continuare, Comisia de Competiţii.
I.G.

Comentarii   

 
0 #1 PerryBig 30-09-2019 22:54
Hi. I have checked your infopuls.ro and i see you've got some duplicate content so
probably it is the reason that you don't rank high in google.
But you can fix this issue fast. There is a tool that generates content like human, just search in google:
miftolo's tools
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

logo PRU site

annabella-logo

meniu revelion 2016 verso

Tipar Reclama Boromir PRESA VALCEA

Casa Olteneasca site

adv1 cons1

GES

Vizitatori

Avem 5 vizitatori și nici un membru online

Untitled 11

VREMEA

Light Rain

4°C

RM. VALCEA

Light Rain

Humidity: 89%

Wind: 6.44 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 9°C 3°C

  • 25 Mar 2016

    AM Showers 8°C -1°C

Contact

  contact  
Coordonator redacţie- Ionuţ ALEXANDRU
Asistent Manager - Laura Anca GUŢ
Secretar General - Lena STRATIEV: 0784238553
Distribuţie- Traian PRIPAS

Redacţia:
Redactor Şef - Dana NEDESCU
Redactor - Adrian PANĂ
Sport - Ionel GEREA - 0786344542
Tehnoredactare: Ion NĂSTĂSOIU

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Telefon fix: 0250/715028