„Zâmbet de Crăciun” pentru copiii cu sindrom Down din Vâlcea

Asociaţia Down Vâlcea a organizat luni, 28 decembrie 2015, o acţiune caritabilă intitulată “Zâmbet de Crăciun” ai cărei beneficiari au fost 65 de copii cu sindrom Down din judeţul Vâlcea şi copii cu dizabilităţi din Centrul de Plasament Râmnicu Vâlcea.

Pentru a aduce un zâmbet pe feţele copiilor, Asociaţia Down Vâlcea a pregătit un spectacol de colinde, susţinut de elevii de la Colegiul Matei Basarab, după care copiii au fost antrenaţi la dans şi voie buna. Nici cadourile nu au lipsit, toţi beneficiarii primind pachete. Evenimentul, încărcat de emoţii constructive, a fost susţinut moral şi de publicaţia INFO PULS.
Acest eveniment a fost realizat cu suportul sponsorilor: CYROM ROMANIA, IMA CONCEPT, www.vanzarimateriale.ro, CARREFOUR Market Valcea, FABRICA DULCE – Milostea, Edy Sound&Light și Bogdan Covrescu şi partenerilor: DGASPC Vâlcea şi Asociaţia DOWN Bucureşti.
Este primul eveniment dintr-o serie dedicată copiilor cu sindrom Down din judeţul Vâlcea, Asociatia Down Vâlcea dorind sa creeze o comunitate de sprijin pentru aceste persoane care, în ciuda întârzierilor în dezvoltarea fizică şi intelectuală, sunt sensibili, talentaţi si înzestrati. Este de datoria tuturor sa le oferim acestor copii şansa de a creşte şi de a se dezvolta intr-un mediu protejat.
Puteti ajuta Asociaţia Down Vâlcea prin donaţii şi sponsorizări în contul:
CONT: RO88BTRLRONCRT0291145901
deschis la Banca TRANSILVANIA, Sucursala Ramnicu Valcea
Asociaţia Down Vâlcea este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2015, având ca scop fundamental îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu sindrom Down din judetul Vâlcea. Acesta se va realiza prin sprijin social, educaţional, profesional şi moral, urmărindu-se integrarea lor deplină în familie, comunitate şi societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *