Rareş Cucui, fotbalist CSM: “Valoarea adversarilor a avut darul de a ne mobiliza la maximum”

Fundaşul central al echipei CSM Rm. Vâlcea, Rareş Cucui, a evoluat constant bine în meciurile în care a jucat în această ediţie a campionatului. “Kucky” a dat siguranţă apărării Viperelor Albastre şi, în plus, a marcat primul său gol în eşalonul secund. Rareş crede că CSM poate continua parcursul bun din acest sezon şi că tribunele Zăvoiului Vâlcea se vor umple la confruntările puternice din play-off.

 

– Ce ţi-ai zis când ai văzut în ce serie vom juca, cu U Cluj, FCM Braşov şi Gaz Metan Mediaş?

Cu toţii ne-am gândit că sunt adversari puternici, ţinând cont că vin din Liga1! Dar asta ne-a ambiţionat să muncim mai mult pentru a face faţă cu brio! Eu cred că valoarea adversarilor a avut darul de a ne mobiliza la maximum. Au învins pe U Cluj, am remizat la Mediaş şi i-am bătut în cupă şi am pierdut la Braşov. Eu cred că sunt rezultate onorabile.

 

– Am început cum nu se putea mai prost, la Cransebeş, te gandeai că CSM îşi revine?

La Caransebeş a fost ghinion, poate prea încrezători am fost că vom câştiga! Şi această înfrângere ne-a motivat, drept dovadă parcursul din campionat! Apoi ne-am luat revanşa în faţa lor, în meciul din retur, am demonstrat că a fost un simplu accident.

 

– Finalul anului ne-a găsit pe locul doi, e greu de păstrat până la finalul sezonului regulat?

Nu cred că este greu dar e nevoie de multă muncă. Ne aşteapă încă opt finale pe care trebuie să le tratăm cu maximă seriozitate şi concentrare. Dacă se mai fac două, trei, transeferuri şi nu vor fi plecări importante din actualul lot, se poate! Noi am câştigat multe meciuri prin forţa grupului, prn unitate şi aşa trebuie să continuăm şi în anul 2016.

 

– Ai dat şi gol, rămâi cu unul sau mai pui unul, două, până la finalul campionatului?

Da, a fost primul meu gol în Liga a II-a şi normal că mă bucur că am înscris. Eu nu vreau să fie singurul al campionatului, sper să fie cât mai multe în continuare. Important este, însă, să ajut echipa să câştige puncte importante!

 

– Crezi ca CSM poate umple stadionul la un meci de play-off?

Când am venit de la Damila la CSM la fiecare meci acasă erau cel puţin 1000, 1500 de spectatori iar acum, la ultimele meciuri, au venit mai mulţi! Eu cred că numărul lor va creşte de la meci la meci! Putem umple stadionul în play-off! Noi vom face tot posibilul să îi facem fericiţi pe iubitorii fotbalului din Vâlcea.

 

– Ce mesaj ai pentru suporteri, la final de an?

Le mulţumim frumos pentru susţinere şi atmosfera frumoasă de la meciuri! Le doresc tuturor Viperelor Albastre un “La mulţi ani cu sănătate” şi tot ce îşi doresc! Sarbatori fericite alături de cei dragi!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *