Costin Stoica, al treilea transfer al iernii la CS Municipal

În această pauză competiţională, ocupanta locului secund din Seria Vest a Ligii a 2-a, CSM Rm. Vâlcea a pierdut un vârf de atac (pe Marius Staicu, ajuns la Gaz Metan Mediaş) dar a adus două “guri de tun”: tânărul Kevin Trabalka (adus împrumut de la Dinamo) şi Costin Stoica, ultima oară la FC Caransebeş.

De altfel, mai voalat, după meciul direct dintre CSM Rm. Vâlcea şi FC Caransebeş, care s-a jucat în toamnă în Zăvoi, tehnicianul “municipalilor”, Alex Pelici a spus că şi-ar dori să-l poată antrena la Vâlcea pe Stoica, atunci jucător la “gugulani”. Atacantul care a evoluat până acum pentru “gugulani” a primit de la conducerea CSM-ului o ofertă pe care a acceptat-o, astfel că acesta va fi present azi după amiază la reunirea lotului.

”Sunt încântat să revin la Vâlcea şi să lucrez din nou cu antrenorul Alex Pelici. Sper ca, prin evoluţiile şi realizările mele, să ajut cât mai mult echipa. Dacă echipa este acolo sus, de ce nu, ne gândim să promovăm. Eu mi-aş dori foarte mult să promovez cu CSM. Sper ca, la finalul acestui campionat, împreună cu grupul care s-a format la Vâlcea, să ne bucurăm de o revenire a acestui oraş pe prima scenă fotbalistică” a declarat Costin Stoica.

CSM Râmnicu Vâlcea se reuneşte în această după amiază, în Zăvoi. Alături de Costin Stoica, mai ajung la reunire alţi doi jucători noi, Kevin Trabalka (împrumut Dinamo) şi Răzvan Dâlbea (Târlungeni). În pauza competiţională au plecat de la CSM Marius Staicu şi Ovidiu Popescu, iar Marius Tomozei şi Dragoş Firţulescu ar putea pleca şi ei, în timp ce Lucian Iordache este la final de contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *