Doi vâlceni chemaţi de Anghel Iordănescu la Naţională pentru cantonamentul din Antalya (Turcia)

Potrivit informaţiei apărute pe siteul Federaţiei Române de Fotbal, în perioada 25 ianuarie – 6 februarie, un lot format din 25 de jucători din campionatul intern va efectua un stagiu de pregătire în Antalya sub comanda generalului Anghel Iordănescu. Din lot fac parte şi doi vâlceni. Este vorba de Bogdan Vătăjelu, de la CSU Craiova (care a fost aproape de un transfer la Steaua în această pauză competiţională) şi de drăgăşeneanul Adrian Păun, de la CFR Cluj, jucător descoperit şi crescut de Narcis Enăchescu, Adi Lupu şi Tavi Mâţoc la CN Gib Migăescu din Oraşul Viilor. Dacă în cazul lui Vătăjelu nu este prima convocare la prima reprezentativă, surpriza plăcută vine de la Adi Păun, chemat în premieră de Iordănescu la prima reprezentativă.

În cantonamentul din Turcia, Vătăjelu se va pregătii alături de colegii săi din apărare din campionatul intern cu experienţă (Paul Papp, de la steaua, Cristi Săpunaru, de la Pandurii Tg. Jiu sau Valerică Găman, de la Astra), în timp ce linia de atac pe care se bazează Iordănescu îi are în centrul atenţiei, pe lângă drăgăşeneanul Păun pe experimentaţii Budescu, Alibec sau Hora, dar şi pe tânărul Rotariu (de la Dinamo).

Iată ştirea apărută pe siteul FRF:

Cei 25 de fotbaliști care au primit faxul de convocare din partea selecționerului Anghel Iordănescu sunt:

 

Portari: Silviu Lung (Astra Giurgiu), Florin Niță (FC Steaua București), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul)

 

Fundași: Paul Papp (FC Steaua București), Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Robert Hodorogea (FC Viitorul), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova), Alin Toșca (FC Steaua București), Ionuț Nedelcearu (Dinamo)

 

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Alexandru Mateiu (CSU Craiova), Adrian Ropotan (Petrolul), Romario Benzar (FC Viitorul), Mihai Răduț (Pandurii Tg. Jiu), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Florin Tănase (FC Viitorul), Adrian Popa (FC Steaua București), 

 

Atacanți: Andrei Ivan (CSU Craiova), Constantin Budescu (Astra Giurgiu), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu), Denis Alibec (Astra Giurgiu)

 

Delegația României pleacă spre Turcia luni, 25 ianuarie, la ora 10:30, de pe aeroportul Henri Coandă. Cantonamentul echipei României a fost stabilit la Hotel Maxx Royal, Belek. 

 

Programul meciurilor de pregătire din Antalya, precum și acțiunile de presă din cantonament vor fi anunțate pe FRF.ro în cel mai scurt timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *