AS Annellice, câştigătoarea primei ediţii a Ligii Prieteniei Vâlcea

Week-end-ul trecut, în Sala Sporturilor Traian s-au desfăşurat finala mică şi marea finală a turneului de minifotbal “Liga Prieteniei Vâlcea”, competiţie organizată de Dragoş Muscalu.

Miniturneu demonstrativ

În deschiderea acestui eveniment sportiv, a avut loc un miniturneu demonstrativ. Au jucat, mai întâi, fotbaliştii de la CSM Rm. Vâlcea cu cei care au evoluat ani de-a rândul la fosta divizionară C FC Oltchim (Vlădoi, Perţa, Glăvan, Melcea, Rizea, C. Mihai, cu Marian Deaconescu şi Lucian Catargiu ca antrenori), meci câştigat de „viperele albastre”. A urmat meciul dintre băieţii lui Alex Pelici şi fostele glorii ale echipei care a evoluat 10 ani în prima ligă, Chimia Rm. Vâlcea. Au jucat, pentru Chimia, Marin Nicolae, Gabi Mangalagiu, Cristi Lazăr, Viorel Ciofâcă, Lucian Tarcea – venit special de la Sibiu – Florin Costea, Emanual Moldoveanu, Alin Pufu, Mihai Persu, Mitică Teleşpan, Alin Savu, Lucian Giurcă, iar antrenor a fost Marian Başno. Ambele meciuri au fost conduse de fostul arbitru FIFA Gheorghe Constantin, ajutat de fosta arbitră divizionară Teodora Stuparu, de la Drăgăşani.

S-au acordat şi premii individuale

A urmat finala mică a Ligii Prieteniei. S-au întâlnit FC Danimar şi Steaua Fedeleşoiu. Meciul a fost câştigat de FC Danimar, scor 8-5, cu Dorin Rădoi în prim-plan, autor a 4 goluri. Finala competiţiei a fost între AS Annellice şi FC Ostroveni. La pauză scorul a fost 2-0 pentru AS Annellice, la final a câştigat gruparea lui Dobrin Ionescu, scor 5-3. Astfel, FC Annellice a intrat în posesia marelui premiu al competiţiei, în valoare de 500 de euro. Au mai fost şi premii individuale, astfel: cel mai bun marcator: Dorin Rădoi (FC Danimar) – 10 goluri; cel mai bun portar: Ionuţ Armeanu (AS Annellice). Au fost premiaţi şi cei care au contribuit la buna desfăşurare a competiţiei, dar şi fostele glorii ale fotbalului vâlcean şi fotbalişti autohtoni care evoluează la diferite echipe din ţară. La final, ca o surpriză din partea organizatorilor, câştigătorii turneului au fost plimbaţi cu limuzina de la Sala Polivalentă la Pensiunea Denisa, unde a avut loc şi o petrecere care a durat până în zori.

Mulţumiri pentru sprijin din partea organizatorului

Organizatorul turneului, Dragoş Muscalu, mulţumeşte sponsorilor şi partenerilor media care au contribuit la buna desfăşurare a competiţiei: Supermercato (Marius Catrinoiu), Nurvil (Mihai Văduva), Paradis (Lucian Niţă), Valoris (Valentin Ochea), Dumbrafox (Marian Amza), Annabella (Dan Mutu), D’Amicii, Luxury (Florin Rizea), firmei de pază şi protecţie Delguard, Cofetăria Agrodor şi restaurantului Epoque. Parteneri media au fost Etalon, VTV, Info Puls şi Arena Vâlceană. „Mulţumesc din suflet tuturor echipelor participante, echipelor care au acceptat invitaţia de a participa la miniturneul demonstrativ, dar şi directorului Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Vâlcea pentru că ne-a pus la dispoziţie Sala Polivalentă”, spune Dragoş Muscalu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *