Fostul manager al CET Govora, Mihai Bălan – a turnat şi a scăpat de puşcărie

Cei doi artizani ai tunului dat la SC CET Govora, senatorul social democrat Dan Şova şi fostul manager al CET Govora, Mihai Bălan, au scăpat de puşcărie. Deocamdată, Şova a fost trimis în arest la domiciliu, fostul manager al societăţii CET Govora ieşind şi mai ieftin… a scăpat şi de prelungirea măsurii preventive. Bălan a recunoscut în faţa procurorilor anticorupţie că a dat un tun de 1.301.410 lei în contul societăţii CET Govora la presiunea senatorului Dan Şova… şi a fost absolvit de vină. Fostul manager al CET a fost considerat nevinovat pentru faptul că a aruncat întreaga vină asupra lui Dan Şova şi a fostului preşedinte al CJ, defunctul Ion Cîlea. Bălan putea să demisioneze din funcţie, dar a rămas pentru a păstra controlul asupra CET Govora.
Mihai Bălan a fost reţinut de DNA în data de 19 noiembrie 2015 pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu sub formă continuată. După o noapte în arestul Poliţiei Capitalei, Bălan a fost trimis acasă sub control judiciar pentru 60 de zile, termen care a expirat la jumătatea acestei luni.
Dan Şova a scăpat de arestul preventiv şi va fi cercetat în continuare în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

2 comentarii la „Fostul manager al CET Govora, Mihai Bălan – a turnat şi a scăpat de puşcărie

 • 23 septembrie 2016 la 12:46
  Permalink

  si uite asa furnizorii neplatiti,pagubasi veritabili din cauza acestor hahalere ,care au devalizat societati de stat msi sunt bine mersi ! multumim justitia romana ! daca nu stiti ,CET Govora a intrat inb insolventa dand teapa la mii de furnizori…niste gunoaie ..ce mai

  Răspunde
 • 6 iulie 2017 la 8:36
  Permalink

  Ce KKT de om. Cind te gindesti ca poza in salvatorul CET Govora , de fapt el a fost groparul acesteia.
  Un om mic , un pigmeu care a pupat prin dos pe toti si toate ca sa-i fie lui bine.
  Jeg se numeste un asemenea pigmeu , chiar daca in CI scrie altceva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *