Conducerea AJF Vâlcea a stabilit condiţiile în care se pot înscrie candidaţii la funcţia de vicepreşedinte al instuţiei

 

Sâmbătă, 28 februarie 2016, cu ocazia Adunarii Generale a A.J.F. Vâlcea vo avea loc şi alegerile pentru locul de vicepreşedinte rămas vacant în urma depunerii mandatului domnului Demetrescu Daniel. Mandatul noului vicepresedinte va fi unul parţial şi va expira la următoarea Adunare Generală de Alegeri (februarie 2019). Astfel, candidaţii pentru această funcţie trebuie să depună până pe data de 12 FEBRRUARIE 2016, la secretariatul AJF Vâlcea, dosarele de candidatură, care trebuie să îndeplinească şi condiţiile prevăzute de art. 36 alin.8 din Statutul AJF:

 1. a) copie CI/BI sau paşaport;
 2. b) copie ultimul act de studii/adeverinţă de studii;
 3. c) cazier judiciar;
 4. d) declaraţie pe propria răspundere legalizată la notar că au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, secretar general al AJF/LPF/FRF, mebru în Comitetul/Biroul Executiv al AJF/LPF/FRF, preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF sau preşedinte de club/asociaţie cu activitate fotbal constituite după Legea Sporturilor nr. 69 / 2000  indiferent de nivelul de competiţii.
 5. e) adeverinţă că nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală AJF Vâlcea.

 

Dosarele candidaţilor vor fi aprobate de Comitetul Executiv al AJF Vâlcea după avizarea prealabilă a acestora de către Comisia Juridică a AJF Vâlcea. Potrivit art. 36 alin.6 din Statutul A.J.F. Valcea, persoanele propuse pentru a candida la funcţia de preşedinte al AJF Vâlcea trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:

 1. a) cetăţenia română;
 2. b) studii medii;
 3. c) nu au suferit condamnări penale privative de libertate, în acest scop candidaţii au obligaţia de a depune cazier judiciar eliberat cu cel mult 10 zile anterior depunerii;
 4. d) au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, secretar general al AJF/LPF/FRF, mebru în Comitetul/Biroul Executiv al AJF/LPF/FRF,  preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF sau preşedinte de club/asociaţie cu activitate fotbal constituite după Legea Sporturilor nr. 69 / 2000  indiferent de nivelul de competiţii. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face cu o declaraţie pe propria răspundere, legalizată la notar.
 5. e) nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a FRF/ AJF Vâlcea.
 6. f) vârsta maximă 70 de ani.
 7. g) o propunere din partea unui membru afiliat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *