Până la alegerile din iunie, Grigore Crăciunescu – „iepuraşul” lui Mircia Gutău

Liberalii mimează la greu desemnarea candidatului pentru Primăria Râmnicului. În cursul acestei zile, conducerea PNL a anunţat un nou candidat pentru alegerile locale la Primăria Râmnicului, de această dată zarurile au căzut pe Grigore Crăciunescu, copreşedintele Organizaţiei Municipale Rm. Vâlcea. Copreşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, vrea să-şi deruteze adversarii politici prin desemnarea unui candidat care la sondajele realizate de PNL anul trecut nu a reuşit să atingă nici pragul de 5%. Cei patru candidaţi liberali aflaţi în cursa internă pentru Primăria Râmnicului au obţinut toţi la un loc doar un ruşinos 4 %.
Nominalizarea consilierului local reprezintă de fapt o nouă găselniţă liberală de a abate atenţia de la candidatul real al partidului, respectiv fostul primar Mircia Gutău, membru PNL şi la ora actuală.
Crăciunescu va fi validat de Biroul Judeţean în această seară, probabil cu unanimitate de voturi.
Un lucru este cert, din acest moment şedinţele de CL vor deveni un adevărat coşmar din caza dorinţei proaspătului candidat la Primăria Râmnicului de a demonstra că merită nominalizarea, fie ea şi una falsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *