Preşedintele CSM Rm. Vâlcea, Bogdan Medrea a murit!…

Bogdan Medrea, tânărul preşedinte al CSM Râmnicu Vâlcea a decedat în seara zilei de luni, 27 ianuarie 2016 , după o grea suferinţă. Bogdan, în vârstă de 44 de ani, s-a remarcat prin discreţie şi profesionalism, conducând exemplar clubul de fotbal din Zăvoi.

“Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea anunţă cu profundă durere trecerea în nefiinţă a celui care a fost Bogdan Medrea, preşedintele CSM Rm. Vâlcea. Bogdan Medrea a fost mai mult decât președintele acestui club, a fost prietenul nostru, sfătuitorul nostru și motorul ce a pus în mișcare această grupare sportivă, iar dispariția lui fulgerătoare ne lasă cu un gol imens în suflete. Bogdan Medrea s-a stins cu aceeaşi discreţie şi modestie care l-au caracterizat întreaga viaţă. Era tânăr, avea doar 44 de ani, însă colegii îi spuneau ”Bătrânul”, iar jucătorii îl strigau ”Tăticul”, pentru că era înțelept, răbdător, blând și de o bunătate cum rar poate fi întâlnită astăzi. Pentru toate acestea, va rămâne un exemplu pentru noi, îl vom iubi și îl vom onora pentru totdeauna. Era fericit, împlinit, dornic de viaţă, mândru de familia pe care şi-o întemeiase, însă soarta a vrut ca această fericire sa fie zdruncinată. Dumnezeu avea nevoie de încă un suflet bun…Îndureraţi, suntem alături de minunata lui familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe.
Drum bun, Bodi! Drum bun, prieten drag! Pentru noi, vei rămâne totdeauna preşedintele CSM şi o Viperă Albastră adevărată. Dumnezeu să te aibă în pază și să te odihnescă în pace!”, se arată în comunicatul postat pe pagina se de facebook de către Clubul de Fotbal CSM Rm. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *