„Viperele Albastre”, 4-0 cu FC Hermannstadt, în primul amical al iernii

După o săptămână de pregătire în cantonamentul din Zăvoi, CSM Rm. Vâlcea a disputat primul amical al iernii, pe sintetic, în compania liderului Ligii a 4-a din Sibiu, FC Hermannstadt. După ce, la pauză conduceau cu 2-0, “Viperele Albastre” au învins, la final, cu 4-0.

 

Echipa sibiană are un antrenor cu nume în fotbalul românesc, Jean Gavrilă, şi per ansamblu a lăsat o impresie plăcută fiind, fără îndoială, o candidată certă la promovarea în Liga a III-a. Două din cele patru goluri primite de sibieni au fost din lovitură liberă.

În timpul meciului s-a întâmplat ceva inedit. Când scorul era egal, 0-0, antrenorul vâlcenilor, Alex Pelici a văzut că mijocaşul Andrei Neagoe şi-a lovit un adversar, motiv pentru care şi-a scos jucătorul de pe teren. Neagoe a revenit, însă, în joc pe final şi a avut timp chiar să înscrie.

În prima repriză, scorul a fost deschis de fundaşul Cătălin Pârvulescu, după care Lucian Iordache a făcut 2-0, scor cu care s-a încheiat prima repriză. În debutul părţii secunde Piscanu a făcut 3-0 cu un şut la vinclu după care, la revenirea pe teren, Neagoe a închis tabela, 4-0, cu un gol marcat din lovitură liberă din marginea careului mare. Antrenorul Alex Pelici a decis ca pentru meciul cu sibienii să-I menajeze pe B.Geantă şi Trabalka, uşor accidentaţi.

Aflat în căutare de echipă, vâlceanul Florin Costea a făcut pregătirea din cantonament cu CS Municipal şi a jucat chiar în prima repriză a disputei cu FC Hermannstadt. ”Nu se pune problema să rămân la Vâlcea, dar mulţumesc conducerii, antrenorilor, jucătorilor, care mi-au întins în această perioadă o mână de ajutor. Este foarte important pentru mine, mă simt foarte bine după ce am făcut tot cantonamentul cu CSM. Am mai multe discuţii în străinătate, tot în ţările arabe, vom vedea în aceste zile ce se va întâmpla”, a spus Florin Costea. Dat afară de FC Voluntari, după ce presa a publicat poze cu el jucând la pariuri sportive, fratele mai mic al lui Florin, Mihai Costea a semnat cu o echipă din eşalonul secund din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *