Minifotbalul, recunoscut de către M.T.S.

Prin Ordinul Ministerului Tineretului şi Sportului, minifotbalul a fost recunoscut ca ramură sportivă practicată în România.
Pentru Federaţia de Minifotbal din România, acest fapt reprezintă o meritată răsplată, după anii de eforturi pentru promovarea şi dezvoltarea minifotbalului, precum şi o recunoaştere a calităţii muncii specialiştilor români în acest domeniu.
România a cucerit şase titluri europene, şi iată că, după ce a reuşit să devină, în premieră, prima campioană din Europa la minifotbal, acum se poate mândri şi cu faptul că a devenit prima ţară europeană unde această nouă disciplină a obţinut recunoaşterea.
„Apreciem faptul că Ministerul Tineretului și Sportului a acordat atenţia cuvenită şi că recunoaşte progresul şi dezvoltarea minifotbalului din România. Această formă de exercitare a sportului poate deveni un exponent de bază al practicării sportului de masă, având în vedere cei peste 23.000 de jucători legitimaţi care participă regulat, săptămânal, în campionatele şi competiţiile organizate şi desfăşurate sub egida Federaţiei de Minifotbal din România.”, declară Preşedintele FMR , Ioan Onicaş.
Joi, 4 februarie 2016, membri ai Comitetului Executiv şi ai Consiliului Experţilor, precum şi organizatori locali din cadrul FMR, însoţiţi de reprezentanţi mass-media, se vor prezenta la sediul MTS, unde le va fi înmânat Ordinul de recunoaştere. Evenimentul va fi urmat de o conferinţă de presă, anunţată pentru ora 11.00, la Sala Hagi din sediul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *