Cică, cică…..

Co-preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, nu iubeşte trădarea… dar îi iubeşte pe trădători… mai ales dacă vin de la PSD.
Liberalul a declarat vinerea trecută că politicienii pot fi acuzaţi de traseism politic doar dacă au trecut prin trei partide, prin două nu se pune. Afirmaţia a fost făcută în contextul noilor racolări de primari, majoritatea de la PSD, în vederea salvării imaginii acestora în faţa propriului electorat. Dacă ar fi să-şi inventarieze cadrele, ar constata că are traseişti cât cuprinde… dacă vrea să-i vadă.
Să mori de râs nu alta. Pesediştii speră ca la alegerile locale să-l dea jos pe primarul staţiunii Govora, liberalul Mihai Mateescu. Cică anul ăsta e anul lor… de moarte clinică, PSD va obţine 10 voturi la Govora. Pesediştii lui Rădulescu pricep cam greu că Mateescu e primar pe viaţă, pleacă din funcţia de primar doar dacă se plictiseşte maxim, dacă are chef de experienţe paranormale, că nici dacă se aliniază altfel planetele nu-şi va pierde mandatul.
Supărat e, doamne, supărat vicepreşedintele Dumitru Persu. Liberalii l-au adus în pragul nevrozei… nu-l bagă în seamă. Îşi fac de cap prin CJ fără să-l consulte, deşi ar cam avea ce să-i înveţe, şi-l ţin departe de toate deciziile. Interimarul Gheorghe Păsat i-a explicat printre bâlbe că nu l-a consultat ca să nu-l deranjeze. O metodă folosită la greu de conducerea PSD în mandatele trecute, când vicepreşedinţii celorlalte partide făceau figuraţie în birou… intrau în posesia unor acte doar prin intermediul presei. Acum a venit rândul liberalilor să-şi ia revanşa….şi e atât de crudă…

Săptămâna trecută a fost una istorică pentru vâlceni, consilierul municipal Grig Crăciunescu a vorbit doar câteva secunde în şedinţa CL, iar consilierul judeţean Tiberiu Georgescu a vorbit două minute în şedinţa Consiliului Judeţean. Ei sunt dovada vie că totuşi se poate…dacă presa te mai ia in vizor din când în când.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *