S-a stabilit programul 8-imilor Cupei României (judeţ)

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal s-a tras la sorţi programul partidelor din optimile fazei judeţene a Cupei României. Meciurile au fost programate a avea loc pe data de 28 februarie, de la ora 12,00, pe terenul primei echipe.

Cele patru echipe din ligile inferioare vor juca pe teren propriu cu echipe din Superligă. Astfel, AS Băile Olăneşti va juca la Păuşeşti Măglaşi cu cei de la Cozia Călimăneşti, AS Bărbăteşti va întâlni acasă pe CS Şirineasa, Topologul Galicea întâlneşte în comuna primarului Năfliu pe Voinţa Orleşti, iar Foresta Malaia va juca pe teren propriu cu AS Chimia 2012.

Programul 8-imilor:

AS Băile Olăneşti – CS Cozia Călimăneşti

Păstorul Vaideeni – Posada Perişani

Topologul Galicea – Voinţa Orleşti

Foresta Malaia – AS Chimia 2012

AS Bărbăteşti – CS Şirineasa

AS Mihăeşti – Minerul Ocnele Mari

Unirea Tomşani – Viitorul Dăeşti

Flacăra Horezu – FC Băbeni

În acelaşi timp, s-a pus la punct şi „ţintarul” meciurilor de baraj pentru promovare/menţinere în Superligă. Cum se cunoaşte, în aceste partide, se vor înfrunta locurile 9 şi 10 din Superligă, cu locurile 2 din cele două serii ale Ligii a IV-a. În urma tragerii la sorţi, s-a decis ca echipele din Superligă să găzduiască meciurile tur ale celor două confruntări. Partidele vor avea loc pe 12 iunie (turul) şi, respectiv, 19 iunie (returul).
Noutatea este aceea că în cazul în care campioana Vâlcii va promova în Liga a III-a pentru locul rămas vacant cele două echipe care au pierdut barajul, se vor înfrunta între ele.

Barajul de promovare/menţinere în Superligă

Locul 9 – locul 2 din Seria Sud
Locul 10 – locul 2 din Seria Nord

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *