HCM Rm. Vâlcea a câştigat la Slobozia (23-21) şi rămâne pe locul 9 în Liga Naţională de handbal feminin

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea nu au avut deloc o viaţă uşoară în deplasarea de la Unirea Slobozia. Elevele lui Constantin Ştefan au pornit ca mari favorite, dar gazdele, antrenate de VIctorina Bora, s-au ţinut scai de vâlcence. În prima repriză s-a mers cap la cap până aproape de final. Echipa noastră a apăsat pe acceleraţie şi a intrat la cabine în avantaj, 12-10. În debutul părţii secunde, gazdele, încurajate de mulţi spectatori, au revenit şi au răsturnat situaţia de pe tabela de marcaj. Apoi, din nou, s-a jucat de la egal la egal. Cu un sfert de oră înainte de final era tot egal, 17-17. Din acel moment, “municipalele” au pus stăpânire pe joc, a marcat de trei ori consecutiv şi apoi nu s-a mai pus problema învingătoarei. La final, tabela de marcaj a îngheţat la scorul de 21-23. HCM Râmnicu Vâlcea şi-a consolidat poziţia a noua a clasamentului şi miercuri va încerca să dea lovitura, pe propriul teren, contra campioanei en-titre a României, CSM Bucureşti. Apoi, vâlcencele au de jucat o nouă partidă infernală, în deplasare contra vicecampioanei HCM Baia Mare. Obiectivul HCM-ului în această ediţie de campionat este clasarea în primele opt formaţii ale clasamentului.

Au evoluat echipele:

Unirea: Ion, Pavăl (3), Ilie (3), Dăscălete (2), Băcăoanu (2), I. Simion (2), Enescu (4), Carabulea (1), Toma (1), Drăguţ (2), Ivan (1), M. Predoi. Antrenor Victorina Bora

HCM Rm. Vâlcea: Smedescu, Sântămărean, Ana Maria Simion (8), Ilina (1), Adespii (4), D. Predoi, Stoicănescu (3), Bădiţă, Cherăscu, Senocico (5), Manta (1), Vădinanu (1). Antrenor Constantin Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *