În meci de pregătire: Posada Perişani – CS Şirineasa 4-3

Într-un meci amical disputat pe Sinteticul din Zăvoi, echipa antrenată de Mitică Teleşpan, Posada Perişani, a învins, 4-3, pe CS Şirineasa. Pentru gruparea din Şirineasa au marcat Ceapă, Melcea şi B. Dumitru, iar pentru învingători au punctat Alin Bunescu (Vrăjeală) – 2 goluri, Mihalcea şi Moţ.

CS Şirineasa se află, în această perioadă, în cantonament de pregătire centralizată la Călimăneşti, până duminică. Echipa este cazată la Hotel Traian şi se axeată pe pregătire fizică, forţă, fără jocul cu mingea, conform managerului general, Mădălin Dobre. Acesta încearcă să găsească un partener de meci amical pentru echipa sa, meciul urmând a avea loc probabil miercuri 17 februarie. Posibil adversar al echipei din Şirineasa ar putea fi formaţiile Măgura Cisnădie sau liderul Ligii a 4-a Sibiu, FC Hermannstadt.

Mitică Teleşpan a trimis în teren, în acest meci, 11-le de start: Ucă – Răcăreanu, Tănase, Albinaru, Roncea, Ciuculan, Rădoi, Moţ, Mihalcea, Alin Bunescu, Predulete. Au mai intrat Vlad – Barbu, Florea. Următorul meci de pregătire pentru Posada va fi joi, 11 februarie, pe Sintetic sau pe Arena Oltchim, cu FC Băbeni, echipă preluată, din această iarnă, ca principal, de Gabi Mangalagiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *