Antrenorul CSM-ului, prof. Alex Pelici: „Dintr-o echipă neluată în seamă la începutul campionatului, am devenit o echipă de temut în serie”

Invitat la emisiunea Sport Plus, la TV etalon (emisiune produsă de Info Puls), antrenorul principal al divizionarei B CSM Rm. Vâlcea, profesorul Alexandru Pelici a vorbit despre programul de pregătire al echipei în această pauză competiţională, despre omogenizarea echipei şi despre programul competiţional viitor în serie.

„Între noi, care suntem acum pe primul loc, şi ocupanta locului 7, Gau Metan Mediaş, sunt 4 puncte. Mai avem 8 etape de disputat din sezonul regula, deci mai sunt 24 de puncte ce vor fi puse în joc. Noi trebuie să adunăm puncte pentru că la două meciuri pierdute am putea cădea pe locul 7, bineînţeles şi prin jocul rezultatelor. Avantajul nostru e că echipa e omogenă, spre deosebire de Gaz, de exemplu, care are 10 nume noi în echipă, de Baia Mare, care a pierdut patru titulari şi aşa mai departe. Deci, totul trebuie luat pas cu pas. Obiectivul principal e să intrăm în play-off, apoi stabilim strategia pentru acea etapă a competiţiei”.

Pelici a vorbit şi despre necesitatea jocurilor de pregătire din pauza competiţională: „Sigur, eu le spun jucătorilor că e nevoie să abordeze şi meciurile de pregătire ca pe cele oficiale. E adevărat că nu vom juca, cel puţin acum, un meci oficial cu Pandurii, dar trebuie să întâlnim adversari puternici, care să ne pună probleme, pentru că în meciurile din campionat nu te protejează nimeni. Iar noi, din echipa care, la începutul campionatului, nu era luată în seamă de adversare, acum fiecare echipă pe care o vom întâlnii îţi va lua măsuri şi ne va trata cu mare seriozitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *