Guvernul a stabilit data alegerilor locale – 5 iunie!

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 5 iunie, potrivit unei hotărâri incluse în pachetul legislativ pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor autorităţilor administraţiei publice locale, adoptată ieri de Guvern. „Guvernul a aprobat 6 hotărâri de Guvern care vizează desfășurarea alegerilor locale. A fost confirmată data de 5 iunie, data alegerilor locale”, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.
Începând cu 11 aprilie, până pe 26 aprilie, vor putea fi depuse candidaturile pentru consiliile locale, consiliile județene și primari. După perioada în care pot fi depuse contestațiile, data de 4 mai este termenul pentru rămânerea definitivă a candidaturilor.
Campania electorală va începe pe 6 mai, cu 30 de zile înaintea alegerilor, și se va încheia pe 4 iunie, ora 7.00. În 5 iunie, votul va începe la ora 7.00 și se va încheia la ora 21.00.

Un comentariu la „Guvernul a stabilit data alegerilor locale – 5 iunie!

  • 26 aprilie 2016 la 22:51
    Permalink

    Interesanta abordare totusi lucrurile nu se opresc aici. Cu toate acestea ma bucur ca a fost abordat acest subiect. O sa marchez aceata pagina pentru a reveni ulterior, trebuie analizata

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *