Patru echipe din Superligă şi-au schimbat antrenorii în pauza competiţională

Patru dintre cele 16 echipe care evoluează în Superliga de fotbal Vâlcea şi-au schimbat antrenorii în această pauză competiţională. De remarca faptul că echipele aflate în partea de sus a clasamentului continuă cu acedeaşi antrenori pe bancă, iar cluburile care şi-au schimbat tehnicienii sunt de mijloc sau aflate la retrogradare.

AS Mihăeşti nu-l va avea pe bancă, în retur, pe Lucian Giurcă. Pe bancă se vor afla Marinel Mazilu şi Marinel Stanca, ambii fiind şi jucători în activitate. Mihăeştenii sunt acum pe locul 6 în Superligă, cu 31 de puncte strânse în 17 etape.

FC Băbeni a renunţat, în această iarnă, la serviciile antrenorului Eugen Roşu şi l-a adus pe bancă pe Gabi Mangalagiu, coordonatorul tehnic al Centrului de Copii şi Juniori de la CS Municipal. Băbenarii au terminat turul pe locul 10, cu 20 de puncte şi, prin vocea secretarului Bogdan Nicula anunţă că au ca obiectiv ca în doi ani să promoveze în Liga a 3-a.

La Minerul Costeşti, banca tehnică, în partea a doua a campionatului, va fi ocupată de Dragoş Dumitrescu şi Dorin Hârşu. Gruparea care-şi joacă meciurile de pe teren propriu la Slătioara a terminat prima parte a campionatului pe locul 12, cu 14 puncte strânse în 17 runde.

Şi preşedintele echipei AS Chimia 2012 Rm. Vâlcea, Marian Joiţa, a decis să renunţe în această pauză competiţională la serviciile antrenorului Costel Gaiţă. Joiţa a hotărât să-i dea şansă tânărului profesor Daniel Bărbuţ. Acesta se află la prima sa experienţă ca antrenor la o echipă de seniori. AS Chimia 2012 este va relua campionatul Superligii de pe locul 15 (penultimul), având doar 5 puncte strânse în 17 partide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *