SENZAŢIONAL! Dom’ Gigi nu-l vrea pe Romeo

 

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Râmnicu Vâlcea, primarul interimar Ion Gigi Matei a comentat decizia de numire a lui Romeo Rădulescu drept candidat al PSD pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, amintind că Liviu Dragnea nu a avut toate informaţiile despre deputatul independent.
În opinia lui Matei, este inacceptabil ca organizaţia municipală să se încoloneze după Romeo Rădulescu, mai ales că în 2012 au fost adversari direcţi. Matei a mai spus că la Bucureşti a ajuns informaţia că Mihăilescu va fi desemnat de PSD municipiu drept candidat şi au grăbit lucrurile.
„Am văzut şi eu pe net. Decizia nu este aprobată în Comitetul Executiv. Nu ştiu cât de bine a fost informat preşedintele Dragnea. Eu am convocat consiliul municipal pentru mâine la ora 18.00 să-mi anunţ intenţia de a-l susţine pe Mihăilescu şi au transmis la Bucureşti repede, hai să ne grăbim că Matei ţine mâine şedinţa. Dar o să ajungă informaţiile corecte şi concrete la Dragnea: cum sunt autobuzele cu documentele lui Romeo Rădulescu la DNA la Piteşti, cum stau lucrurile de-a binelea, cum m-a înjurat pe mine, cum am ajuns la proces cu el.”
Eu nu m-am ocupat să fac drumuri pe la Bucureşti, dar lucrurile trebuie cunoscute. Pe mine nu mă interesează, am arătat ce pot la Primărie, însă nu pot lăsa organizaţia municipală aşa, sunt nişte oameni care au fost lângă mine şi au în continuare plăcerea să facă politică. Nu pot să mă încolonez eu după un asemenea individ”, ne-a declarat Ion Gigi Matei.
Preşedintele organizaţiei municipale a mai adăugat că încă nu a luat o decizie în ceea ce priveşte şedinţa de mâine.
„Nu am luat nicio decizie încă, nu ştiu dacă voi mai ţine şedinţa mâine. Am aflat din presă. Nu mi se pare normal şi o să informez Bucureştiul. Organizaţia municipală nu este reprezentată la Bucureşti cum ar fi trebui să fie de preşedintele organizaţiei, iar acest lucru mă nemulţumeşte. Se ştie foarte bine cât a însemnat organizaţia municipală pentru cariera politică a domnului preşedinte actual. Nu mi se pare corect ce se întâmplă. Trebuia să fiu invitat la discuţii să susţin şi eu cauza la Bucureşti. Nu se poate să se ia o decizie atât de importantă fără să fiu consultat ca şi preşedinte al organizaţiei şi ca reprezentant în administraţia publică.
Sunt nişte sfori trase, nu mi se pare în regulă. Eu am prea mare încredere în acest partid şi în conducere ca să se întâmple un simulacru de genul acesta. Este inacceptabil că am aflat din presă. Dacă mi-aş fi dorit să candidez eu, aş fi avut un şoc. Ar fi fost şocant pentru mine. Nu ştiu cum pot unii să dea cu cuţitul pe la spate, Dumnezeu îi vede!”

Sursa:

http://www.voceavalcii.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *