ULTIMA ORĂ! Mircia Gutău despre Romeo Rădulescu: „… un traseist”

Decizia de înscriere a lui Romeo Rădulescu la PSD şi stabilirea acestui drept candidat al social-democraţilor pentru Primăria Râmnicu Vâlcea nu a fost trecută cu vederea de principalul său adversar politic, fostul primar Mircia Gutău. Acesta se bucură că Rădulescu va avea un partid mare în spate, pentru că astfel nu va mai găsi scuze după ce vor anunţa rezultatele alegerilor.
„Se străduiesc toţi să-mi facă calea uşoară. Să văd cum s-o mobiliza Matei şi organizaţia municipală. După cum îl cunosc eu pe Matei nu cred că se va alinia să-i facă campanie lui Rădulescu. Înseamnă că se descalifică total.
Nu te poţi aştepta la altceva de la un traseist, iar faptul că merge la un partid puternic, cum este PSD-ul, mă bucură foarte mult. Dacă ar fi candidat din partea unui partid mic sau independent şi l-aş fi bătut, se scuza că nu a avut un partid puternic în spate. Aşa, vreau să-l bat cu un partid mare în spate, să-l umilesc. Îl voi umili la vot!
Deputatul Romeo Rădu

lescu devine cel mai important adversar al lui Gutău în această campanie electorală, iar acesta susţine că venirea lui Rădulescu este un fiasco pentru PSD.
„După ce a aruncat în PSD cu noroi ani în şir şi i-a făcut în toate felurile, de la comunişti până la cele mai grave injurii aduse, acum sunt curios să văd cum se mobilizează pesediştii. Eu sunt convins că aducerea lui Romeo Rădulescu va fi un fiasco pentru PSD. Va fi o lovitură grea, pe care nu o vor înghiţi. Sunt sigur că pesediştii vor vota cu mine. La Primărie se alege omul nu partidul.
Trecerea lui Romeo Rădulescu la PSD a arătat încă o dată caracterul acestui om, mă bucur că râmnicenii îi văd adevărata faţă. Se bătea cu pumnii în piept că el e om de dreapta.

Sursa:

http://www.voceavalcii.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *