Hanshi Liviu Bădescu colindă lumea şi predă artele marţiale pe diferite stiluri

Federaţia Română de Karate şi Aiki Goshin – Do este o instituţie oarecum atipică, fiind singura federaţie de profil care nu-ţi are sediul în Capitală ci la Rm. Vâlcea. Fondatorul şi preşedintele federaţiei, Liviu Bădescu a primit de curând o nouă recunoaştere internaţională a activităţii sale. Federaţia din Germania şi cea din Japonia i-au oferit titlul de Hanshi 8 DAN, după 9 ani de aşteptare. Liviu Bădescu avea şi titlul de Shihan 7 DAN pe stilul Aikijitsu, cu 6 DAN pe stilul Kobudo şi 3 DAN pe stilul Nihon – Jujitsu, toate oferite, în urma examenelor susţinute, de către fondatorii de stil.

În paralel, Hanshi Liviu Bădescu este inginer, membru al Federaţiei Române de Aeromodelism, cu Licenţa de zbor RO 168. Proiectează, construieşte şi pilotează avioane cu motoare de 50 CMC, 60 CMC şi 150 CMC, cu benzină şi kerosen. Liviu Bădescu proiectează şi avionul cu turbină cu reacţie.

Federaţia Română de Karate şi Aiki Goshin – Do are două cluburi de pregătire în Bucureşti (în Dorobanţi şi lângă Intercontinental) şi unul în Rm. Vâlcea (în clădirea Federalcoop). Hanshi Liviu Bădescu este invitat să predea disciplinele de arte marţiale în toate zonele lumii. În curând acesta va pleca pentru a preda timp de trei zile în Norvegia, după care va face acelaşi lucru, dar înntr-un stagiu prelungit (timp de două săptămâni) în Africa de Sud.

Atunci când se află în Rm. Vâlcea, Hanshi Liviu Bădescu oferă consultanţă pentru pregătire fizică individuală persoanelor interesate, predă cursuri de înot profesionist (fiind autorizat în acest sens) şi face cursuri de fitness. Persoanele care vor să apeleze la serviciile sale, îl pot suna la nr de telefon 0744709550.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *