ULTIMA ORĂ! Decizia ÎCCJ în cazul Mădălin Voicu

DNA a mai pierdut o luptă cu Mădălin Voicu! După ce parlamentarii au refuzat să-l dea pe mâna procurorilor pentru a-l reține, se pare că nici judecătorii nu sunt de acord cu subalternii lui Kovesi. ÎCCJ a decis că Mădălin Voicu nu trebuie să plătească nicio cauțiune, așa cum voia DNA.

Procurorii au cerut 500.000 de lei cauțiune și l-au pus sub control judiciar pe Voicu. Judecătorii nu au fost de acord nici cu cauțiunea, nici cu controlul judiciar, astfel că deputatul PSD e complet liber. El este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare a banilor, toate în formă continuată.
Minuta ședinței:

Admite plângerea formulată de inculpatul Voicu Mădălin Ştefan împotriva ordonanţei procurorului, dispusă la 18.02.2016 în dosarul nr.7/P/2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie. Desfiinţează ordonanţa. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune dispusă în ce-l priveşte pe inculpat. Cheltuielile judiciare ocazionate de judecarea plângerii rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în Cameră de Consiliu, astăzi, 24 februarie 2016.

Sursa:

http://www.stiripesurse.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *