Gicu Deaconescu, antrenor juniori B – CSM Rm. Vâlcea: “Întotdeauna, când intrăm în teren vrem să câştigăm, dar nu facem o tragedie dacă pierdem”

Echipa de juniori B de la CSM Rm. Vâlcea (antrenaţi de Gicu Deaconescu) au reînceput pregătirile de iarnă chiar de pe 5 ianuarie, au continuat cu un cantonament centralizat, la Călimăneşti, timp de 7 zile după care au revenit la Stadionul Zăvoi unde au pus accent pe pregătirea fizică.

De la 1 februarie, Viperele Albastre născute 1999 – 2000 au început meciurile de pregătire. “Nu m-au interesat rezultatele, am vrut să joace toţi copiii, să văd la ce nivel sunt cu pregătirea. Au fost meciuri cu echipe bune şi chiar mai mari ca vârstă (seniori). Întotdeauna, când intrăm în teren vrem să câştigăm, dar nu facem o tragedie dacă pierdem”, spune antrenorul Marian Deaconescu. “Sunt o generaţie de copii 1999 – 2000 care vor face, în cel mai scurt timp, pasul spre echipe de seniori. Specific faptul că portarul titualr al meu, Robert Popa, e născut 2003 şi apără la juniori B (e mai mic cu 4 ani)”, mai spune tehnicianul vâlean

Pe 12 martie, juniorii B de la CSM Rm. Vâlcea reiau campionatul cu meciul de pe teren propriu cu CS U Craiova, vicecampioana naţională. “Sper ca aceşti copii să facă o figură frumoasă nu doar în meciul cu CSU Craiova ci în tot returul de campionat din acest sezon”. În paralel, o grupă de juniori antrenaţi e Gicu Deaconescu activează şi în campionatul de juniori A1 (competiţie organizată de AJF Vâlcea) pentru CS Cavalerul Trac Cernişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *