„SPORTURI” EXTREME! Steaua (României) câștigă meciul cu László Tőkés

Fără să fi fost implicat direct în retragerea decorației „Steaua României”, din motive independente de voința lui, Vadim Tudor se bucură cu siguranță, fie și de dincolo de mormânt, de rezultatul meciului dintre cavalerii Ordinului Naţional ”Steaua României” și pastorul reformat. Ne putem imagina cu ușurință cum fostul lider al PRM deschide o fereastră în cer și strigă la László Tőkés: ”IMPOSTORULE!”

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins joi, 25 februarie a.c., recursul formulat de europarlamentarul ungar László Tőkés împotriva sentinței Curții de Apel București care a stabilit că retragerea decorației „Steaua României” a fost legală.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins în data de 20 iunie 2014 contestația europarlamentarului László Tőkés privind decizia de retragere a decorației „Steaua României”.

Decizia de azi a Înaltei Curți: „DECIZIA Nr.511/25.02.2016. Respinge recursul declarat de Tokes Laszlo împotriva Sentinţei nr.1973 din 20 iunie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 25 februarie 2016”.

Sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *