ȘOCANT! Adevăruri ascunse despre refugiaţi

Mass-media din vest încearcă să manipuleze opinia publică prin modul în care prezintă întreaga criză a refugiaţilor. Iată câteva lucruri despre care mass-media tace:

1. Majoritatea imigranţilor nu reprezintă familii siriene care fug de război şi de persecuţia ISIS.
Aproximativ jumătate din cei care pretind că ar fi sirieni (în unele zone chiar 90%) nu au documentele necesare pentru a dovedi acest lucru. Cifrele publicate de către ONU arată că 72% dintre imigranţi sunt bărbaţi, 13% femei şi doar 15% copii. Majoritatea dintre ei nu au nicio legătură cu criza din Siria. Când ţările în care ajung refuza să arunce cu bani înspre ei, îşi continuă drumul către tari despre care au auzit că ar fi un „răi” din punct de vedere al ajutoarelor sociale: Germania şi Suedia. De ce mass media încearcă să manipuleze opinia publică prezentând faptele cu intenţia vădită de a stârni sentimentalisme? Realitatea este că majoritatea imigranţilor nu fug de război, ci doar către un standard de viaţă mai ridicat – pentru care vor plăti europenii.

2. Televiziunile cele mai populare transmit doar secvenţele care pun imigranţii într-o lumină cât mai pozitivă.
– Copii care râd şi zâmbesc, mame fericite şi tati mândri.
– Tragedia copilului sirian ce s-a înecat a rulat neîncetat zile la rând, deşi adevărul din spatele acestei tragedii era altul.
– Ceea ce nu arată însă: imigranţi care aruncă cu pietre în cetăţenii unguri, fură de la europenii ce încearcă să-i ajute, ataca femei, distrug oraşe şi strigă neîncetat „Allahu Akbar”.
– Nu prezintă imagini cu rebelii jihadisti ce au luptat pentru ISIS şi pentru grupări ale Al Qaeda şi care acum au ajuns în Germania.
– De ce mass media prezintă lucrurile într-un mod atât de părtinitor, dacă nu cumva sunt complici şi ei la ce se întâmplă?

3. În numele toleranţei ni se cere să deschidem „porţile” pentru valuri de imigranţi care sunt cu totul intoleranţi la valorile europene şi la principiile liberale.
Începând cu momentul în care Suedia şi-a deschis graniţele pentru a permite imigraţia în masă, cazurile de viol au crescut de 14 ori, iar o majoritate covârşitoare a atacatorilor sunt imigranţi.
Problema ghetourilor musulmane în care poliţia, ambulantele sau pompierii nu au acces este în creştere în toată Europa.
Luna trecută patru organizaţii non-profit din Germania au atras atenţia asupra cazurilor foarte dese în care imigranţii musulmani violează femeile şi copii dintr-o tabără din Hessen.
Aţi văzut ceva de genul ăsta pe CNN, BBC sau Sky News? Nu, pentru că erau prea ocupaţi cu obsesia lor pentru reporteriţa din Ungaria care a pus piedică unui imigrant.
Aţi văzut reportajul în care într-o şcoală din Germania s-a luat hotărârea de a interzice fetiţelor să poarte fustiţe sau pantaloni scurţi pentru a nu provoca imigranţii musulmani să le violeze?
De ce oricine vrea să discute despre toate aceste probeleme este imediat prezentat de către mass media ca un rasist sau ca un xenofob?

4. UE se foloseşte de această criză pentru a introduce în Europa un număr uriaş de oameni care vor vota pro-socialism, pro-UE!
Afirmaţia că Europa are nevoie de mână de lucru ieftină este o fabricaţie ordinară. Să luăm Suedia ca exemplu – 58% din ajutoarele sociale merg către imigranţi, în timp ce Republica Ceha ce nu a acceptat politica de graniţe deschise, are cea mai rapidă creştere a economiei din Europa.
De ce nu se promovează creşterea natalităţii în Europa dacă e nevoie de mână de lucru?

5. Această criză a imigranţilor nu ar exista dacă puterile NATO nu ar fi finanţat şi antrenat jihadistii din Orientul Mijlociu şi din nordul Africii pentru a destabiliza guvernele anumitor tari.
În loc să cheltuim banii pe arme şi bombe şi pentru a finanţa războaie civile, mai bine am înveşti în infrastructura ţărilor respective pentru a-i ajuta să-şi crească nivelul de trai.
Dar în loc să se discute despre aceste lucruri, mass media se foloseşte de această criză pentru a promova încă mai multe cheltuieli în industria militară.

 

Sursa:

 http://descrieri.ro/

Un comentariu la „ȘOCANT! Adevăruri ascunse despre refugiaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *