CE A FĂCUT IOHANNIS CU ALOCAȚIILE COPIILOR?

Vestea rea care ne-o dă Preşedintele României Klaus Iohannis, miercuri seara a anunţat la TVR cum că alocaţiile copiilor românilor de peste hotare care muncesc, le vor fi tăiate alocaţiile, dacă îşi vor lăsa copii în România, scrie flux24.ro.
Această lege va fi pusă în aplicare foarte repede, a declarat Klaus Iohannis la un post public de televiziune.
Decizia aceasta care a pus toţi cetăţeni romanii contra lui, Preşedintele va discuta la Bruxelles la Consiliul European, iar declaraţia lui Klaus Iohannis indică că Parlamentul este de acord cu această propunere a Preşedintelui.
Această propunere a pornit încă de anul trecut după ce Marea Britanie şi după care Austria a cerut să se reducă alocaţiile primite pentru copii al căror părinţi sunt duşi în străinătate şi copii le rămân în România.
S-a discutat despre această adaptare a alocaţiei la ţara unde este copilul stabilit, Consiliul European va cădea de acord propuneri al Preşedintelui Klaus Iohannis.
Este foarte normal ca părinţii să fie revoltaţi dar pot să hotărească după perioada de adaptare şi să spună: ‘Dacă este așa, noi preferăm să aducem copilul în Spania sau Italia să primim alocația integrală’ sau ‘Nu, nouă ne este bine așa, lăsăm copilul în România la bunici și primim o alocație care este puțin diminuată’, deci nu vorbim de o reducere la o valoare infimă. Toate aceste lucruri trebuie făcute, însă, în așa fel încât să existe o perioadă rezonabilă de acomodare și fără niciun fel de discriminare, a afirmat Preşedintele Klaus Iohannis miercuri seară la TVR.

Sursa:

http://www.info-diaspora.com/

Un comentariu la „CE A FĂCUT IOHANNIS CU ALOCAȚIILE COPIILOR?

  • 5 martie 2016 la 23:21
    Permalink

    mi se pare normal… cum alt fel sa isi mareasca si ei salariile si sa isi ia mai multe masini… si pana la urma sa fim seriosi… unde exista hoti mai mari decat in guvern…? dar astea fura cu acordul nostru ca le permitem. in fine… sunt curios ce masini sau case o sa isi mai ia cu acesti bani… huaaa!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *