CE VOR SĂ FACĂ LIBERALII CU PARTIDUL LUI OPREA?

În urma ultimelor analize, se reaşază scena politică din Bucureşti, au declarat, luni, pentru PSnews.ro, surse politice.

Mai precis, PSD ar urma să meargă în alegeri alături de ALDE şi să trântească uşa în nas UNPR-ului. În aceste condiţii, liberalilor nu le-ar rămâne decât să se aşeze la negocieri cu penalii „generalului” Gabriel Oprea. Aşadar, văzând că se prefigurează un dezastru în Bucureşti, PNL aruncă la gunoi Codul Integrităţii şi este dispus să profite de pe urma disperării UNPR-ului. Concret, liberalii au acceptat să se aşeze la negocieri cu penalii din UNPR pentru 3 sectoare:

  • S2: se poartă deja negocieri intense cu primarul Neculai Onţanu pentru obţinerea, de către PNL, a postului de viceprimar, în condiţiile în care Onţanu, în toate sondajele, este dat câştigător;
  • S4: PNL-iştii s-au aşezat la masă cu Piedone, pentru a obţine sprijinul reţelei fostului primar Cristian Popescu-Piedone pentru aspirantul Răzvan Sava (actualul primar general interimar). Vă întrebaţi de ce? Simplu: deoarece Sava nu este în stare să strângă nici măcar like-uri pe Facebook, darămite voturi în realitatea crudă şi nemiloasă;
  • S6: tot Piedone va juca un rol important, în susţinerea lui Ştefan Florescu, cei doi fiind extrem de apropiaţi. Să nu uităm că Florescu a fost şeful Pieţelor din Sectorul 4 pe vremea lui Piedone.
  • Probabil că vă întrebaţi de ce ar fi interesat Cristian Popescu-Piedone să negocieze ceva cu liberalii. Vă spunem noi: fostul primar este extrem de hotărât să găsească soluţii pentru a închide „craterele” ce se pot căsca sub el în Primăria Sectorului 4. Vă sună cunoscut scenariul? Fireşte că vă sună – doar o cunoaşteţi pe traseista Diana Tuşa, care – zic gurile rele – a fost băgată la înaintare pentru Primăria Sectorului 1 ca să  mascheze gravele nereguli lăsate de tandemul Vlad Moisescu- Andrei Chiliman.În concluzie liberalii par a uita de moralitatea în politică şi încep să facă jocuri de culise cu primarii penali ai UNPR-ului. Decalogul Integrităţii pare să fi fost adoptat de pomană de către PNL.

Sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *