Mesajul deputatului Bogdan Diaconu, Președintele Partidului România Unită, pentru vâlceni

”Trebuie să fiți mândri de valorile județului Vâlcea!”

Deputatul Bogdan Diaconu este președintele Partidului România Unită, partid pe care l-a fondat în 2015 ca alternativă la clasa politică învechită și coruptă. Deputat aflat la primul mandat în Parlamentul României, Bogdan Diaconu este autorul a două cărți: ”România Unită” (2012) și ”România Iubită” (2014), volume dedicate apărării valorilor naționale și restabilirii unei forme de patriotism național modern care are ca scop promovarea și relansarea României pe baza a trei piloni fundamentali: educație, sănătate și siguranța cetățenilor.

Potrivit declarațiilor președintelui PRU Bogdan Diaconu, în Partidul România Unită se implică oameni care cred în ceva, în valorile acestei națiuni, în capacitatea românilor de a-și construi un viitor și care prețuiesc ceea ce este românesc. ”Cred că aceasta este marea deosebire, pentru că în restul partidelor poți găsi doar oameni care își urmăresc interesele, dar care nu cred în nimic”, spune liderul PRU.

Bogdan Diaconu a ales imaginea lui Vlad Țepeș ca siglă a Partidului România Unită pentru că marele domnitor întruchipează idealurile de justiție socială și de neatârnare ale poporului român, iar imaginea sa a fost pe nedrept pătată de interpretări fictive sau răutăcioase, profund nedrepte. ”Asocierea PRU cu imaginea lui Vlad Țepeș are și scopul de a restabili un adevăr istoric despre acest domnitor care a trecut prin încercări crâncene, dar care ne-a demonstrat că intransigența față de hoție și față de cuceritori dă roade. Ce este șocant la istoriografia eruropeană e faptul că numele cuceritorilor rapace care au produs imensă suferință popoarelor lumii sunt pomenite cu o aureolă de glorie, în timp ce un domnitor care își apăra sărăcia și nevoile și neamul, precum Vlad Țepeș, este diabolizat. În felul acesta, am ajuns să glorificăm nedreptatea și forța folosită împotriva nevinovaților, dar să condamnăm autoapărarea și salvarea identității unui neam. Istoria este falsificată sub ochii noștri chiar la noi în țară, iar noi ne propunem să corectăm acest lucru. Blazonul Vlad Țepeș la PRU nu înseamnă doar faptul că vrem dreptate, ci reprezintă și o indicare a faptului că ne vrem istoria înapoi, o istorie adevărată în care cei care își apără ființa națională au dreptate să facă acest lucru, iar cei care au încercat să ne anuleze ca neam să primească eticheta cuvenită, de criminali. Dacă ne uităm istoria, o să uităm și cine suntem și ce avem de apărat și de păstrat”, spune președintele PRU.

Bogdan Diaconu le reamintește vâlcenilor că trebuie să fie mândri de istoria, de valorile și de tradițiile din județul lor. ”În Vâlcea a luat naștere arhitectura brâncovenească, cel mai frumos stil arhitectonic din România, o creație autentic și profund românească. Trebuie să fiți mândri de mănăstirile din Vâlcea, de munții voștri frumoși, de faptul că vâlcenii sunt oameni gospodari și patrioți. Partidul România Unită crede că valorile județului Vâlcea sunt inestimabile nu doar la nivel național, ci și internațional, iar candidații PRU din Vâlcea se vor implica din funcțiile pe care le vor ocupa în conservarea și promovarea acestor minunății”, este mesajul liderului PRU pentru locuitorii județului Vâlcea.

”Le urez success tuturor candidaților PRU Vâlcea, mă bucur că aici există o organizație puternică și entuziastă condusă de un președinte de Filială precum Florin Brăgău care a dovedit că se bate pentru interesele vâlcenilor și că este pregătit să spargă gașca hoților de la Râmnicu Vâlcea și să aducă prosperitate în municipiu și în județ”, mai spune președintele Partidului România Unită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *