Profesorul Grigore Tomoiagă, al doilea vicepreşedinte AJF, ales de Adunarea Generală

Unul din punctele aflate pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a fost alegerea celui de-al doilea vicepreşedinte, alături de Nicu Chiriţă. S-a ajuns în această situaţie după ce Daniel Demetrescu a renunţat la funcţie, alegând să rămână secretar general.

Patru oameni de fotbal au intrat în cursă: fostul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri, Grigore Tomoiagă, delegatul echipei de Liga a 5-a, Forestierul Romani dar şi reprezentant al echipelor din acest eşalon în Comitetul executiv), Dumitru Drăgănescu, preşedintele Clubului CS Hidro, Gheorghe Bucuroiu şi fostul preşedinte al „defunctei” echipe Steaua N. Bălcescu, Crânguş.

59 de peroane cu drept de vot au fost prezente la şedinţă. După ce au fost aleşi cei trei membri ai comisiei de validare, iar secretarul general, Daniel Demetrescu a explicat modul în care urma să se voteze, s-au împărţit buletinele de vot şi delegaţii au votat secret.

Rezultatul votului a fost următorul:

Grigore Tomoiagă – 41 voturi

Gheorghe Bucuroiu – 5 voturi

Mitică Drăgănescu – 9 voturi

Alexandru Crânguş – 0 voturi

Un vot a fost anulat.

De menţional că proaspătul vicepreţedinte al aJF Vâlcea, profesorul Grigore Tomioagă, va avea un mandat de doar 3 ani, urmând ca din mandatul următor, conform noului statut votat de Adunarea Generală, în conducerea AJF Vâlcea să fie doar un vicepreşedinte.

2 comentarii la „Profesorul Grigore Tomoiagă, al doilea vicepreşedinte AJF, ales de Adunarea Generală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *