Mitică Teleşpan vrea ca pentru sezonul viitor să păstreze acelaşi nucleu de jucători la Posada Perişani

Antrenorul echipei de Superligă, Mitică Teleşpan spune că, în opinia sa, principalul criteriu pentru ca o echipă să fie acceptată în acest eşalon ar fi fost criteriul financiar. „Important, cred eu, ca echipa care vrea să activeze în ceea ce se doreşte „spuma” fotbalului vâlcean, să dovedească şi faptul că are potenţa financiară de a susţine competiţia, nu să vină aşa, doar pentru două-trei meciuri şi apoi să facă doar figuraţie sau să nu se mai prezinte”.

 

Teleşpan a adus la Posada numai puţin de şase jucători. Unii au venit împrumut, unii la schimb, alţii definitiv. Numele sonor care va juca, în această primăvară la gruparea primarului Ion Sandu este Mircea Voicu, jucător care a evoluat şi la Liga a 2-a. „El e bun prieten cu alin Bunescu (Vrăjeală – n.r.). Cei doi au vorbit în iarnă pe facebook, iar Voicu şi-a exprimat dorinţa de a juca la noi. Eu am mai lucrat cu el acum mulţi ani, la Rarora. După ce mi-a spus Alin că vrea să joace la noi, am luat legătura cu el, mi-a spus ce pretenţiiare – nu sunt exagerate – şi aşa am ajuns la un acord.

 

Predulete (mijlocaş dreapta) a venit la Posada la schimb cu Ilie Constantin (de la AS Mihăeşti). Moţ (mijlocaş stânga), Barbu (fundaş dreapta) şi Ciuculan (mijlocaş central) au venit de la Minerul Ocnele Mari. Portarul Dozescu a ajuns la Posada sub formă de împrumut de la CSM. „Aş mai fi avut nevoie de un fundaş central, dar nu am găsit în judeţ ceea ce mi-aş fi dorit eu”, mai spune Teleşpan.

 

Ca obiectiv, Posada şi-a propus ca în această parte a campionatului să câştige cât mai multe meciuri, să ajungă în finala judeţeană a Cupei României şi, de ce nu (?!), dacă se poate, să o şi câştige, să îmbunătăţească jocul şi să păstreze acelaşi nucleu de jucători pentru sezonul competiţional viitor.

Un comentariu la „Mitică Teleşpan vrea ca pentru sezonul viitor să păstreze acelaşi nucleu de jucători la Posada Perişani

  • 2 martie 2016 la 9:14
    Permalink

    alin Bunescu…babeste,parca s-ar scrie cu „A” mare de tipar…atunci,”ce pretentiiare”!?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *