ȘOCANT! LACUL BRĂDIȘOR, UN ADEVARAT FOCAR DE INFECȚII

Valea Lotrului este considerată una din cele mai frumoase zone turistice ale României, un basm care spune povestea elveţiano – austriacă a României, un pastel al universalităţii româneşti, descris de legendarul râu al buştenilor, râu al haiducilor, râu care este saga istoriei ciobanilor din Parâng, până jos spre Valea Oltului.

De la Brezoi în sus, intrăm astfel în cel mai frumos destin al judeţului, care se încheie tocmai la Căldarea Cîlcescu.

Numai că, dacă România se aseamănă sau, de multe ori, este peste Austria în materie de relief, din păcate, românii sunt cu mult în urma occidentalilor în materie de civilizaţie. Va mai dura mult până când naţia română va fi la nivelul apusului.

Iar exemplul de mai jos, furnizat de Dan Nemţeanu, spune totul. Despre modul în care noi, românii, dăm cu mucii în fasole sau cum ne distrugem singuri paradisul. Ca şi cum, în Rai, românii ar fi singura naţie care ar sparge seminţe.

Bradişor2-300x225

Bradişor3-300x225

Lacul Brădişor este prima poveste colorată a Munţilor Lotrului, o întindere de ape care dansează cu muntele, o oglindă a cerului, locul în care turiştii tac, inima pulsează, contemplaţia este ca într-un templu. Un lac paradis, unde molidul şi fagul îşi aranjează mustăţile, unde soarele se scaldă la prânz, unde te închini în faţa unui Templu realizat, mână în mână, de om şi Creator.

Dar, din păcate, (există acest sinistru ‘dar’), românul a confundat paradisul cu lada de gunoi şi toată mizeria pe care o lasă în urma sa, ca specie omnivoră, ca mamifer încă hominoid, a aruncat-o peste minuni.

Lacul Brădişor se sufocă de gunoaie, de mizerie, de urât. Imaginile pe care domnul Nemţeanu ni le-a furnizat sunt similare unei crime, unui omor în masă. Responsabil? Omul prost crescut, omul retard, omul animal, omul de nimic. De fapt, cine aruncă mizerie în paradis? Un mizerabil. Aceste imagini sunt dovada că, pe Valea Lotrului, trăieşte o specie cruntă de omnivor – omul mizerabil.

Omul care nu respectă natura, omul  care preferă să otrăvească premeditat păstrăvii şi toată fauna lacului, omul care toarnă cianuri în apele minunate ale acestui legământ de poveste.  Rugăm aici ca Apele Române, Primăria Mălaia şi Garda de Mediu să amprenteze aceste mizerii de oameni şi să-i închidă în cele mai sălbatice ocne. Aceşti oameni murdari sunt mai periculoşi decât criminalii de drept comun, aceşti oameni murdari sunt criminali în serie – distrug natura, fauna, sănătatea, frumosul, poezia şi pe Dumnezeu.

Vă lăsăm să priviţi în linişte acţiunea nazistă a omului din jurasic asupra mediului şi să trageţi concluziile.

Sursa:

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *