INCREDIBIL! Cum poate fi distrusă industria autohtonă?

Analizele efectuate de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au arătat că laptele de la cele două ferme care aprovizionează Lactate Brădet nu are bacteria E.coli, a declarat la Realitatea TV, președintele ANSVSA, Andrei Butaru.
Oficialul trage un semnal de alarmă și spune că fermierii români nu își mai pot livra laptele din cauza isteriei legate de virusul E.Coli.
„Laptele de la cele două ferme nu are E.coli. Fermierii din România au o problemă. Nu își mai pot livra laptele pentru că s-a creat panică. Să nu răspândim panică”, a afirmat Butaru la postul de televiziune.
După eliminarea uneia dintre posibilele cauze ale contaminării, pe listă au rămas mai multe variante, între care manipularea pe flux, sau manipularea din transport.
Ministrul Agriculturii a spus la începutul săptămânii că o cantitate de brânză proaspătă de vacă produsă de societatea „Lactate Brădet” din Curtea de Argeș conține bacteria E-coli. Irimescu a explicat că a decis să divulge public numele producătorului pentru a evita alte îmbolnăviri, în condițiile în care lotul de 25 de kilograme de brânză contaminată cu E-coli nu se mai regăsea nici la fabrică, nici la unitățile de comercializare.
În urma anunțului, proprietarul „Lactate Brădet”, Marius Badea, a anunțat că va închide unitatea, precizând că nu știe dacă societatea își va reveni după acest caz.
Sursa:
http://www.activenews.ro/

Un comentariu la „INCREDIBIL! Cum poate fi distrusă industria autohtonă?

  • 13 iulie 2016 la 9:49
    Permalink

    Am stiut de la bun inceput ca fabrica Bradet nu este vinovata de imbolnavirile bebelusilor, este o manevra ticaloasa pentru a ingenunchia fabricile autohtone, pentru a aduce totul din import. Vanzatorii de neam si tara merita pedepse pe viata, deoarece sunt impotriva tarii si a romanilor !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *