Week-end-ul viitor, Mihai Iulian va conduce la centru patru meciuri în Vâlcea!!!

Odată cu reluarea campionatului la Superligă, au apărut delegările arbitrilor pe siteul Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Cum era de aşteptat, forul condus de Ion Tudorică (e vorba despre Comisia Judeţeană de Arbitri) nu şi-a uitat “copilul de suflet”, astfel că marele, inegalabilul şi infainibilul “arbitru” Mihai Iulian a revenit la treabă.

Cu etapa cu numărul 18 se joacă în mai multe zile (în timpul week-end-ului), domnul Tudorică a găsit de cuviinţă să-l recompenseze pe Mihai Iulian pentru cumininţenia sa, astfel că l-a delegat nu la un meci, ci la două, în Superligă! Şi pentru că o astfel de “valoare” nu poate sta acasă, în week-end, Comisia Judeţeană de Arbitri l-a pus la muncă pe domnul Mihai Iulian şi duminică. Acesta va conduce meciul din Seria Sud a Ligii a 4-a, Inter Suteşti – Inter Lăpuşata

Derbiul etapei, meciul care se joacă azi, vineri, 4 martie, de la ora 16,00, pe Sinteticul din Zăvoi, Posada Perişani – Flacăra Horezu, îl va avea la centru pe Mihai Iulian. Acelaşi (unii spun că e arbitru) îşi va umple buzunarul cu alţi bani pe care îi va primii (ca barem) la meciul programat sâmbătă, 5 martie, de la ora 11,00, pe terenul Hidro din Nordul Râmnicului: Minerul Ocnele Mari – CS Şirineasa. Tot sâmbătă, pe 5 martie, Mihai Iulian ajunge la Pesceana unde va arbitra, la centru, partia din Liga a 5-a, Seria sud: Luceafărul Peseana – Sporting Galicea, de la ora 16,00.

Două meciuri va conduce, în acest week-end, şi secretarul general al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu. “Zăpadă” se va afla la centru la meciurile Viitorul Dăeşti – Voinţa Orleşti (5 martie, ora 11,00) şi AS Chimia 2012 – CS Creţeni (5 martie, ora 16,00).

Celelalte meciuri ale etapei (în Superligă) în runda a 18-a vor fi conduse de Nicolae Dobrică (Unirea Tomşani – AS Mihăeşti – 5 martie, ora 16,00), Claudiu Tomoiagă (5 martie, ora 12,00), Alin Olaru (FC Băbeni – Cozia Călimăneşti – 5 martie, ora 11,00) şi Florin Păunescu (CS Cavalerul Trac – Viitorul Valea Mare –5 martie ora 16,00).

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *