ULTIMA ORĂ! Mircia Gutău candidatul oficial al PER la primărie

În urmă cu doar câteva momente Mircia Gutău și-a anunțat candidatura.

„Obiectiv: primaria și 3 consilieri minim! Nu vom face alianțe înainte de alegeri. Vrem întâi să vedem voturile și apoi dupa alegeri vom putea face alianțe cu orice partid de pe esicherul politic.

Politica partidelor contează foarte puțin. Contează parerea oamenilor. Fără să fiu în Partidul Ecologist am făcut groapa de gunoi ecologică. Vom face un nou parc în locul actualului stadion. Voi face un parc de la statuie pe dealul Capela. Aici va fi o nouă zonă de promenadă.
Înainte de a termina mandatul aveam pe masă preluarea terenului de la unitatea militară de la Vlădești. A fost schimbat un ministru, au trebuit schimbate hârtiile cu numele noului ministru, s-a întamplat ce s-a întamplat și cei care au venit după mine nu au mai facut nimic pentru preluarea lui.
12789703_1227360523960813_1853706990_o
Eusebiu Vețeleau va fi pe listă la municipiu. Avem peste 2.000 de adeziuni. Vom avea o lansare de candidați în luna aprilie. Incompatibilitate în statutul PER? Am citit statutul. Și nu sunt incompatibil. Am informații că un contracandidat de-al meu a închiriat un apartament unde a luat 10 calculatoare pentru a-l ataca pe Mircia Gutău pe facebook.
Avem 7 organizații construite. Vă promit 100% că vom avea organizații în toate localitățile. Și poate și câțiva primari. Nu pot să spun că vom câștiga primăriile peste tot. Nu pot să fiu absurd. Prima șansă o are primarul în funcție.” – a declarat Mircia Gutău la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *