Mihai Iulian, abia pe locul 10 în topul meciurilor conduse de arbitri vâlceni în acest sezon în competiţiile organizate de AJF

Pentru că a considerat că protejatul său, Mihai Iulian (care, în timpul liber zice că e arbitru) nu poate fi „umilit” cu locul 14 în topul meciurilor conduse în acest sezon în competiţiile fotbalistie organizate de AJF Vâlcea, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Ion Tudorică i-a dat acestuia, doar într-un week-end (două zile) numai puţin de patru meciuri pe care le-a arbitrat. Iulian a urcat, astfel, în acest top, pe locul 10, dar e pe 4 la numărul de partide din Superligă conduse în acest sezon – 10.

Pe primul loc în topul de care aminteam se află secretarul general al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu. „Zăpadă” are 38 de partide conduse la centru în acest sezon (18 la Superligă, 11 la Liga a 4-sa, 5 la Liga a 4-a, Seria Sud, unul la Liga a 5-a, Seria Nord şi 3 la Cupa României). Urmează Nicolae Dobrică, cu 37 de meciuri arbitrate în toate competiţiile organizate de AJF Vâlcea în acest sezon, podiumul fiind completat de Claudiu Tomoiagă, cu 34 de meciuri.

Topul, până la locul 10, arată astfel: 4 – 5. Alin Colţa şi Iuliana Demetrescu – câte 31 partide arbitrate la centru; 6 – Radu Alexandru – 30 meciuri arbitrate la centru; 7. Sebastian Lăstun – 29 meciuri arbitrate la centru; 8. Andrei Mosor – 29 meciuri arbitrate la centru; 9 – 10. Marius Dincă şi Mihai Iulian – ambii câte 28 meciuri arbitrate la centru. Cu siguranţă însă, onorabila Comisie de Arbitri va avea grijă să îndrepte această jenantăsituaţie şi va face tot posibilul ca „genialul” arbitru (protejat) să urce în acest top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *