Finanţatorul echipei CS Cavalerul Trac, Robert Dican: “În fotbalul vâlcean acum sunt puţine meciuri care se mai joacă pe teren!”

Invitat la emisiunea Sport Plus, la TV Etalon (emisiune produsă de Info Puls), singurul finanţator din fotbalul vâlcean, Robert Dican (cel care susşine echipa din Superligă, CS Cavalerul Trac Cernişoara) a făcut câteva declaraţii interesante. Acesta a explicat şi de unde vine numele echipei: “Am considerat că noi suntem neam de geto-daci, ne tragem din traci şi oarecum spiritul ăsta de patriotism m-a făcut să dau numele echipei Cavalerul Trac”.

Supărat pe neimplicarea conducerii AJF

Întrebat dacă crede că acum se mai fac aranjamente în fotbalul autohton, Dican a răspuns: “Cred că n-aţi pus bine întrebarea. Eu spun că sunt puţine meciuri care se joacă pe teren! Şi asta nu din cauza preşedintelui AJF, Constantin Pintilie, despre care am crezut că e vinovat pentru acest lucru. Mi-am dat seama că nu şi de aceea îi cer scuze public. Dar sunt unii şmecheri din fotbalul vâlcean care cred că sunt jupâni (ei chiar aşa îşi spun) şi împreună cu mai mulţi jucători, antrenori, delegaţi de echipe, toţi aceştia dictează în fotbalul vâlcean”. Dican e supărat şi pe neimplicarea conducerii AJF Vâlcea la anumite meciuri considerate a avea risc maxim. “De exemplu, l-am rugat pe domnul preşedinte Pintilie să vină la meciul nostru de la Călimăneşti. Simpla sa prezenţă în tribune, acolo, ar schimba puţin lucrurile. Adică, se aude – dom’ne, e preşedintele în tribune – e alceva. Apoi, sigur, eu sunt mai vulcanic pentru că în joc sunt banii mei şi nu accept ca cineva să-şi bată joc pe banii mei. Dar dacă ar veni cineva din conducerea AJF-ului la anumite meciuri ar fi altceva. Ar fi şi arbitri, poate, mai atenţi, şi oficialii echipelor la fel şi poate n-ar mai fi scandaluri aproape la fiecare etapă”.

Din vară decis să plece de la Cernişoara

Supărat pe neimplicarea autorităţilor la fenomenul fotbalistic din Cernişoara, Dican a anunţat că mai mult ca sigur din vară va muta echipa. “Nu mai pot sta acolo unde simt că nu sunt dorit. Nu se poate să mai accept atâta nepăsare din partea autorităţilor locale de la Cernişoara. Am pus pe picioare terenul acela, că era o paragină, pe banii mei. Dar, în afară de primar, de viceprimar şi de un consilier care mai vin pe la meciuri, pentru ceilalţi echipa asta nu contează. Şi atunci de ce să mai stau?! Probabil că acolo, la vară, va mai rămâne o echipă de Liga a 5-a şi atât”. Referitor la obiectivul echipei în acest sezon, Dican a spus că iniţial acesta a fost locurile 1-8, dar acum s-a schimbat în 1-5. “Suntem în grafic, suntem pe locul 4, iar dacăva fi să mergem la baraj pentru “C”, mergem, pregătiţi nu doar să ne prezentăm acolo ci şi să câştigăm acel baraj”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *