Plătit din bani publici, „jupânul” Constantin Ştefan nu are timp pentru presă

Personal am întâlnit, de când sunt în breasla asta, fel de fel de caractesre, antrenori, jucători, oameni de sport. Totdeauna i-am taxat, în limita bunului simţ, pe cei despre care am considerat că la un moment dat „au călcat” strâmb.

Miercuri, din dorinţa de a realiza câteva flash – interviuri la Polivalentă, am ajuns, întâmplător, faţă-n faţă cu antrenorul echipei HCM Rm. Vâlcea, Constantin Ştefan, pe care l-am rugat să ne acorde două – trei minute de interviu.

Nu m-a deranjat faptul că mi-a refuzat, ci maniera în care a făcut-o. Ca un adevărat „baron”, de parcă ar fi stăpân acolo (jupân), Ştefan mi-a demonstrat că nu are respect pentru presă. Repet, era ok dacă ar fi spus, pe un alt ton, că nu s-a terminat antrenamentul. Aroganţa sa mă face să reacţionez şi să-i reamintesc domnului „jupân” Ştefan că E PLĂTI DIN BANI PUBLICI şi că, credd şi eu (nu dau cu parul!)  din acest motriv are datoria de a-i informa (prin intermediul presei) pe cei care-l plătesc despre ce face el acolo.

De altfel, ce a făcut până acum am văzut. Plătit din bani publici, „jupânul” Ştefan are 12 înfrângeri din 21 de meciuri jucate de HCM în acest sezon…

Încă o dată mi s-a dovedit că aparenţele înşeală. Deşi pare a avea o figură blajină, comportamentul său din acel moment mi-a arătat un tip de o aroganţă crasă (ca şi cum ar fi spus: cine eşti tu să mă iei la întrebări, eu sunt stăpân aici?!) îi spun domnului (zică-se că ar fi şi profesor, deci ar fi trebuit să aibă şi puţină diplomaţie) că şi eu sunt unul dintre cei care-l plătesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *