Karateka de la Chimia şi ACS Sen Sport au câştigat 34 de medalii la Naţionalele de Shotokan de la Tg. Secuiesc

În perioada 04-06.03.2016 la Târgu Secuiesc, a avut loc finala Campionatului Național de Karate Shotokan WSF, la care au participat peste 300 de sportivi din toată România. Județul Vâlcea a aliniat la start 23 de sportivi, legitimați la C.S. CHIMIA RM.VÂLCEA și ACS SEN SPORT RM.VÂLCEA. Sportivii noștri au reușit să își adjudece numai puțin de 34 de medalii din care 12 de aur, 8 de argint și 14 de bronz.

Medaliile de aur au fost adjudecate de către sportivii: Silviu Ghiță, Andreea Bîlă, Ștefania Bogoslov, Marius Găgeanu (Băbeni), Daniela Floarea (Băile Olănești) și Alexia Alexandrescu (Băile Olănești).

Medaliile de argint au fost câștigate de: Paul Dinu, Nicolae Stanciu, Dmitrii Guștiuc, Silviu Ghiță, Sergiu Nițu, Marina Samson, Eric Alexandrescu (Băile Olănești), Clara Ghimiș (Băile Olănești), Vlad Piroteală (Băile Olănești) și Rareș Cățea (Băile Olănești).

Medaliile de bronz au fost aduse de: Sandra Volintiru (Brezoi), Eduard Văcaru (Brezoi), Silviu Ghiță, Paul Dinu, Nicolae Stanciu, Dmitrii Guștiuc, Denis Stanciu, Sebastian Popescu, Sergiu Nițu, Andrei Toma, Marina Samson, Irma Ispas (Băile Olănești), Cristian Ghimiș (Băile Olănești), Clara Ghimiș (Băile Olănești).

De menționat este faptul că sportivii de la Brezoi sunt pregătiți de antrenorul Silviu Ghiță, cei de la Băbeni sunt pregătiți de antrenorul Andreea Bîlă, iar cei de la Râmnicu Vâlcea și Băile Olănești sunt pregătiți de către antrenorul Paul Dinu. Toți antrenorii mai sus menționați, sunt mulțumiți de prestația bună a sportivilor, participanți la acest Campionat Național de Karate.

Paul Dinu ,,sunt mulțumit de rezultatele obținute de către sportivii noștri și mândru de cei doi antrenori Silviu Ghiță și Andreea Bîlă, care au obținut medalii prin sportivii lor. Îi felicit și le doresc mult succes pe viitor. Mulțumesc clubului C.S. Chimia Rm.Vâlcea și nu în ultimul rând, părinților acestor copii minunați, pentru susținere.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *