NIȚU și RĂDULESCU, făcuți praf de TĂTUCA BUICAN!!!

„BRAVO BUICANE!!! Ce îți mai plac BLATURILE DE TORT USL-ISTE!!!”

Urmărind prestațiile publice ale unor personaje cu pretenții de oameni politici care încercă să-și promoveze imaginea atacând Partidul Național Liberal ca primă forță politică în județul Vâlcea, vă transmitem poziția noastră față de încercarea de a arunca în sarcina liberalior fapte de care tocmai acuzatorii se fac vinovați.

Din lipsă de idei și soluții, deputatul “Habar N-am” Costi Rădulescu, care pare lipsit de succes în zbaterea sa de a se ridica la nivelul fostului lider PSD Vâlcea, emite comunicate de presă mai puțin inspirate decât cele de pe vremea domnului Stanciu. Îi recomandăm acestuia să nu subestimeze inteligența electoratului și nici pe cea a adevăraților lideri social-democrați din județul nostru, din simplul motiv că nu pe toți îi cheamă Luci și Mărgărit, probabil singurele două persoane la care mai prinde discursul său demagogic. Ținând cont de faptul că singurul “profit” politic pe care l-a avut PSD Vâlcea de când este “Habar N-am” Costi șef peste stânga sunt postul său de deputat și directoratul de la hotelul Livadia, fără macar o victorie la Primăria Râmnicului sau la Consiliul Județean, după data de 5 iunie 2016 vom lectura comunicate de presă de la următorul președinte PSD și viitor deputat, liberalul Gheorghe Mihailescu. Pentru consultanță politico-administrativă, în puținul timp pe care îl mai are la dispoziție, Costi poate apela la mult mai experimentatul Dumitru Persu. Doar astfel considerăm că are totuși șanse să afle și să priceapă ce se întâmplă în Vâlcea.

În final, fără a consuma în mod inutil hârtia, ne adresăm aghiotantului aflat în slujba deputatului PSD “Habar N-am” Costi Rădulescu, traseistul politic Nițu Remus Daniel căruia îi reamintim trei lucruri: elucubrațiile sale ca atac asupra PNL Vâlcea sunt o ofensă adusă tuturor celor ce au muncit să-l trimită în Senatul României, mandatul de parlamentar fiind al filialei PNL și nu al său, eticheta de trădător va rămâne scrisă în istoria liberalismului și mintea nu se cumpără cu bani. Pentru confirmarea acestor teorii, îi sugerăm marelui om politic să folosescă toată inteligența și experiența lui Ion Nicolae, superioare calităților lui în asemenea situații.

Departamentul de Comunicare PNL

Un comentariu la „NIȚU și RĂDULESCU, făcuți praf de TĂTUCA BUICAN!!!

 • 5 mai 2017 la 6:37
  Permalink

  Nu ma asteptam ca , buicanul sa aiba asemenea emanatii. Dar , ca profesor cred ca a facut un pas mare de a scos atitea cuvinte.
  Referitor la faptul ca se ia de Nitu Remus Daniel , spun , nu dau cu parul. Daca vrei sa il compari pe buica cu Nitu Remus , ar fi ca si cum ai compara trandafirul cu basina porcului. Nitu Remus fiind trandafirul.
  Buicanul , presedinte al CJ se visa. Dar s-a trezit , dintr-un vis urit , chiar de toata lumea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *