Victoria Bucureşti a câştigat turneul de handbal mixt organizat de Handbal Fan la Vâlcea

Timp de două zile, în Sala Traian şi în Sala de sport a Liceului Energetic s-a desfăşurat o nouă ediţie a turneului de handbal mixt organizat de Clubul Sportiv Handbal Fan Rm. Vâlcea. La buna desfăşurare a competiţiei, pe lângă Clubul Sportiv Handbal Fan au contribuit Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vâlcea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, Fundaţia Judeţeană de Tineret Vâlcea şi Asociaţia Judeţeană de Handbal Vâlcea. 12 echipe au fost prezente la acest turneu.

Ajutor pentru o handbalistă

După disputarea meciurilor din grupe s-a ajuns la meciurile de clasament, după care s-au jucat finala mică şi finala mare. În finala mică a câştigat Acvila Bucureşti în disputa cu EVO Bucureşti. Finala a fost câştigată de Victoria Bucureşti în dauna celor de la Nova Bucureşti. „Ajuns la cea de-a şasea ediţie, turneul naţional de handbal mixt este unul caritabil şi se derulează pe baza unui calendar bine stabilit de la începutul anului. Fiecare club care este afiliat organizează într-o lună câte un turneu. Acum, cu banii obţinuţi de la turneul de la Rm. Vâlcea vrem să ajutăm o colegă de la echipa Victoria Bucureşti, care necesită o operaţie ce costă 40.000 de euro. Toţi banii care se strâng din taxe, donaţii sau sponsorizări merg într-un cont pentru colega noastră. Apoi, donăm nişte bani către preotul Ionuţ Rădulescu, de la Frânceşti, pentru reconstruirea a două case”, spune managerul clubului organizator, Lucian Trandafirescu.

Premii individuale

La final, a fost premiată echipa ideală a turneului. Din aceasta au făcut parte şi doi handbalişti vâlceni: pivotul Emil Guiu (Handbal Fan 1) şi extrema dreaptă Anca Niţă (Handbal Fan 2). Anca Niţă a fost desemnată şi galghetera (la fete) a turneului. La băieţi, golgheterul turneului a fost declarat Emilian Ceauşu (Red Wings Braşov), cu 54 de goluri marcate. Următorul turneu va avea loc, la începutul lunii aprilie, la Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *