Fostul fotbalist al Naţionalei U21, Adrian Albinaru: „Aş fi adus toate autospecialele de salvare şi pompieri în parcare şi tot aş fi redeschis Arena Naţională!”

Fost fotbalist de primă ligă, component al echipei naţionale de tineret U 21, Adrian Albinaru crede că Arena Naţională trebuia redeschisă de mult: „Dacă mai era nevoie, ne-am mai făcut de râs încă o dată în Europa. Dacă eu eram primarul Capitalei aş fi adus toate ambulanţele şi maşinile de pompieri în parcare şi tot aş fi redeschis Arena Naţională”. Adrian Albinaru a jucat în prima ligă la echipe de tradiţie din fotbalul românesc precum FC Argeş, Dinamo sau Astra Ploieşti.

Albinaru crede că odată cu înfiinţarea Superligii, fotbalul vâlcean a devenit mai atractiv, dar Superliga ar fi trebuit să aibă 14, nu 16 echipe. „14 echipe erau suficiente pentru a da un suflu mai puternic acesteui fenomen”. În opinia celui care este şi organizator de competiţii la CSM Rm. Vâlcea faptul că este posibil ca echipele campioane ale judeţelor, la finalul acestui sezon, să promoveze direct în Liga a 3-a, eşalon care ar urma să aibă, din toamnă, 8 serii, nu este o soluţie.

Anrenorul împreună cu care a lucrat cel mai mult, şi la echipa de club, dar şi la Naşionala U21, Ion Moldovan („Comisarul”) este un om deosebit. Are tipul de antrenor care dacă trimitea pe cineva în teren în minutul 55 şi acesta nu făcea ce i se spunea, nu ezita să-l schimbe după 10 minute. Albinaru a fost coleg, la Naţionala U21, cu fotbalişti precum Tamaş, Zicu sau Ciprian Marica.”Nişte băieţi deosebiţi, fără „fumuri”, fără vedetise. Tamaş, de atunci, era un tip mai rebel, ca şi Zicu, de altfel, dar, repet, toţi erau băieţi deosebiţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *