Cică, cică…

Bulibăşeală mare în viaţa candidatului pedelisto-pesedist Romeo Rădulescu. Zariştii care au semnat contracte de publicitate cu deputatul n-au catadicsit să-l însoţească la marea înfrăţire  a membrilor PDL şi PSD din data de 17 martie  şi au luat de bună promisiunea acestuia. Asa se face că au confundat cifrele: în loc de 200 de participanţi au trecut… 500, dezinteresul a fost atât de mare încât n-au catadicsit să verifice informaţia pe pagina de facebook a deputatului unde scria foarte clar… Romeo Rădulescu si Constantin Radulescu  la Filarmonica „Ion Dumitrescu” Râmnicu Valcea:

„Ziua se încheie excelent, cu peste 200 din cei 500 de oameni noi alături, într-un proiect al decenţei şi ambiţiei de a schimba în bine soarta oraşului nostru. Vă mulţumesc!”

17 martie la 21:46, Râmnicu Vâlcea, România: …Cam aşa sună postarea deputatului de pe facebook în anul de graţie 2016… Cu patru ani în urmă, Rădulescu spunea că va pleca din PDL cu acelaşui număr de oameni… cu 500. Liderii partidului făceau spume la gură… de râs… Cică după plecarea lui Gutău organizaţia PDL Rm. Vâlcea  mai număra doar jumătate din cifra vehiculată de deputat… deci nu prea mai avea de unde să rupă 500…

Fostul preşedinte Traian Băsescu a descins duminică la Vâlcea, tot „vesel”, tot mincinos… dar un pic cam rătutit…. A uitat complet că timp de 10 ani a fost preşedintele României… dintre care 3 cu forţa. Cică… Europa nu se bagă în treburile interne ale României… că nu are treabă cu ce facem noi la noi…Să mori de plans nu alta…ne-au obligat să facem un referendum, l-am făcut, l-am dat jos… şi ne-au obligată să-l mai ţinem până-şi termină mandatul. Prezidentul era foarte supărat că actuala clasa politică nu respectă Constituţia…doseşte de ochii cetăţeanului vigilant lucrările făcute din bani publici… şi aşa ceva nu se face. Are dreptate… el şi partidul lui au furat la vedere, au încălcat legea la vedere, fără jenă, aruncând în derizoriu întreaga legislaţie a ţării… Cică nesimţiţi de acum iau comisioane şi pentru panseluţe… nu ca Udrea care a luat milioane de euro din parcările trasate cu vopsea ordinară pe asfaltul capitalei…

Liberalii au mai pierdut un om, pe viceprimarul POPA TITEL, din Băile Olăneşti.Acesta a fost “bifat” de Agenţia Naţională de Integritate. Cică viceprimarul s-ar fi aflat în  stare de incompatibilitate în perioada 16 iunie 2012-07 aprilie 2014, întrucât, a deținut simultan funcția de viceprimar şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul „POPA TITEL PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ”, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.Parcă mai contează…

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata 19 martie,  la Piatra Neamţ, că a rămas însărcinată din conştiinţă civică…cică natalitatea scade în fiecare an cu 80.000 de persoane, ceea ce echivalează cu dispariţia a două oraşe mici şi a decis să pună umărul cu uan bucată… băieţel.

„Ne gândim la demografie. Că eu îmi îndeplinesc misiunea acum, nu este suficient. În fiecare an, în România, dispar două oraşe mici. Aproape 80.000 de români dispar în fiecare an. Am ajuns să avem populaţia din 1960, am ajuns să avem o natalitate care este depăşită de multă vreme de decese. Haideţi oameni buni să ne preocupăm de lucruri care contează, pentru că altfel copiii şi nepoţii noştri se vor juca singuri între blocuri. Sunt sigură că ne preocupă soarta României”, a declarat Alina Gorghiu.

Tot pe 19 martie, Traian Băsescu a anunțat că va face plângere la CEDO pentru „implicarea abuzivă a statului în înregistrarea unui partid”, afirmând că decizia CAB este contrară deciziilor CEDO care recomandă o minimă implicare a statului în aprobarea funcţionării structurilor asociative.Să mori tu, nea Băse… păi în Vâlcea avem două partide respinse şi liderii nu s-au dus la CEDO cu jalba în proţap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *