Constantin Rădulescu îi vrea înapoi pe Buşu şi Grigorescu

Liderul PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu nu-şi revine din şocul provocat de plecarea celor trei vicepreşedinţi ai partidului: Dumitru Lovin, preşedintele Organizaţiei de Pensionari, profesorul Remus Grigorescu şi juristul Adrian Buşu. Cei doi vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea, profesorul  Remus Grigorescu şi juristul Adrian Buşu sunt curtaţi de foştii colegi mai ceva ca Madonna în vremurile ei bune. Telefoanele sună mai ceva ca la linia fierbinte. Toată suflarea pesedistă îi vrea înapoi chiar dacă Romeo Rădulescu le-a adus 200 de pedelişti. Constantin Rădulescu le-a transmis mesajul de pace, de pe scenă, chiar în seara  transformării pedeliştilor în pesedişti: ,,Au plecat trei colegi, dar am primit în partid 500… Sperăm ca cei trei colegi să revină… măcar doi dintre ei”. Se pare că cei 500 de pedelişti, de fapt 200, nu fac cât cei trei vicepreşedinţi.

După primul şoc, cei trei au fost acuzaţi de liderul Constantin Rădulescu că nu şi-au anunţat intenţia de a pleca din partid. O poantă de prost gust ţinând cont de faptul că racolarea băsistului  Romeo Rădulescu  a fost făcută fără consultarea vicepreşedinţilor.

Remus Grigorescu a răspuns invitaţiei cu o petiţie: numirea unui candidat PSD la Primăria Râmnicului, persoana lui fiind scoasă din calcul.

„Nu am nimic cu domnul Romeo Rădulescu, dar trebuie să se zbată alături de noi, nu să vină direct candidat. Trebuia să muncească patru ani lângă  noi, după aceea îl susţineam cu toţii.A venit la noi pentru că avea nevoie de un loc de muncă..

Preferam să pierdem cu  Gigi Matei, decât să câştigăm cu Romeo Rădulescu. Dacă va câştiga.PSD a pierdut Primăria în 2002 când i-a dat funcţia de viceprimar lui Mircia Gutău. Şi atunci s-a pierdut tot pe lipsa de încredere în partid.Eu nu am plecat încă, dar dacă ar fi să rămân o fac doar dacă partidul va numi un membru PSD drept candidat la Primăria Râmnicului, pentru că jocurile nu s-au făcut încă.Şi nu mă refer la mine. Eu mă retrag, renunţ la  funcţiile deţinute în  partid şi promit să-l ajut pe domnul Rădulescu să câştige alegerile viitoare… E jenant să repetăm gafa din 2002, să dăm şansa de a câştiga Primăria Râmnicului tot unui pedelist”, a precizat Grigorescu.

Un comentariu la „Constantin Rădulescu îi vrea înapoi pe Buşu şi Grigorescu

 • 5 mai 2017 la 6:30
  Permalink

  Nu vad de unde atitea regrete pentru cei doi , pentru ca nu au nicio realizare notabila in PSD , doar ca au ocupat functii politice.
  Si daca ar fi candidat singur la Primaria Ramnicului din partea PSD , grigorescu Remus , ar fi iesit pe locul doi poate chiar trei. Un tip fara valoare , umflat politic , nu are cum sa cistige o competitie.
  Numai daca , se considera ca postul poate fi ocupat de un personaj de la anumite kilograme in sus. Asa da , altfel nu.
  Timpul va confirma ceea ce cititi acum.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *