SENZAȚIONAL! Angela Merkel, făcută praf pe internet

După atentatele teroriste de la Bruxelles, internetul s-a umplut de imagini trucate cu Angela Merkel și critici la adresa acesteia din cauza poziției pro-refugiați pe care liderul german a avut-o.

Internauții și-au amintit de faptul că Angela Merkel a avut o atitudine pro-refugiați și s-a luptat pentru impunerea cotelor obligatorii în UE.

Astfel, aceștia au postat pe internet mai multe imagini trucate cu Angela Merkel. Într-un dintre imagini, cancelarul german apare îmbrăcată cu burka, pe un afiș în stilul filmelor western, pe care scrie „Căutată pentru acțiuni de terorism”.

În alte imagine, Merkel apare într-o cămașă de forță în timp ce strigă cu putere să-i primim pe refugiați.

Altă imagine o arată pe aceasta în mașină, cu cun chip gânditor. Pe imagine scrie „Acel moment când ți-ai dat seama că ai distrus un continent întreg”.

O altă imagine o infățișează pe Angela Merkel în postura de călugăriță, având ca titlu: „Maica Teroristă”
mutter_terroresia
În altă imagine cancelarul german apare făcându-și selfie la celebra Poartă Brandenburg cu unul dintre fanii ei, un kamikaze ISIS, înainte ca acestă să se arunce în aer, și având ca titlu: „ULTIMUL SELFIE CU ANGELA”.
last-selfie-with-angela-merkel-terrorist-suicide-bomber
Angela Merkel apare într-o altă imagine îmbracată ca o femeie musulmană, iar textul. Pe imagine scrie: „Cancelarul german Angela Merkel, cea mai periculoasă femeie din istoria europeană. Strămoșii noștrii au construit civilizația europeană de peste 1000 de ani. Ea ne va trage înapoi în Evul Mediu întunecat în doar câțiva ani…”
CTUKf7kXIAAvGgq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *