Teatrul Anton Pann în Campania Națională ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI

În Săptămâna Teatrului, care preceda Ziua Mondială a Teatrului – 27 martie – Teatrul Anton Pann vă invită la Avanpremiera spectacolului UBU REGE de Alfred Jarry în regia și scenografia lui Tudor Lucanu, avanpremieră care va avea loc joi 24 martie, ora 19 la Sala Mare a Teatrului. Premiera oficială este programată pentru data de 16 aprilie.

Spectacolul de joi face parte din Campania Națională ”Artiștii pentru Artiști” derulată de către Uniunea Teatrală din România UNITER.

A 13-a ediţie a programului UNITER Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” și-a deschide porțile şi, în parteneriat cu teatre din Bucureşti şi din ţară, dă startul lunii altruismului! O lună martie plină de spectacole de teatru jucate întru sprijinul artiştilor care au nevoie de ajutor.

În urma apelului UNITER, 10 teatre din Bucureşti şi 16 teatre din ţară au programat pe tot parcursul lunii martie, şi nu numai, spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

Inițiată în anul 2002, cu scopul de a sensibiliza opinia publică în vederea strângerii de fonduri pentru artiștii vârstnici, campania UNITER s-a instituit drept un resort financiar și un stimulator al solidarității artistice. Desfășurată sub forma unui program anual constant, campania are ca punct de vârf perioada martie – aprilie, în preajma Zilei Mondiale a Teatrului (27 martie), teatrele organizând în această perioadă spectacole și evenimente de caritate.
În calitate de partener, Teatrul Anton Pann va direcționa sumele provenite din vânzarea biletelor la spectacolul avanpremieră UBU REGE de Alfred Jarry, regia Tudor Lucanu de joi 24 martie, ora 19 către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Cumpărând bilete la acest spectacol ajutați artiștii în vârstă și cu probleme de sănătate care nu mai pot apărea pe scenă și care au nevoie de ajutorul nostru. Prețul unui bilet este de 10 lei!

 Informații și bilete la telefon 0773 324 352

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *