Adrian Buşu, candidatul ALDE la şefia Consiliul Judeţean Vâlcea

Juristul Adrian Buşu, fost vicepreşedinte al PSD Vâlcea, şi-a anunţat oficial înscrierea în ALDE Vâlcea şi candidatura pentru şefia Consiliul Judeţean Vâlcea.

Juristul este al treilea vicepreşedinte al PSD Vâlcea care a părăsit filiala vâlceană după racolarea pedelistului Romeo Rădulescu de către actualul lider Constantin Rădulescu. Toţi cei trei vicepreşedinţi, respectiv Dumitru Lovin, Remus Grigorescu şi Adrian Buşu îi reproşează actualului lider al organizaţiei vâlcene că a luat această decizie fără consultarea conducerii judeţene.

În cadrul conferinţei de vineri, 25 martie, Constantin Rădulescu declara că ALDE Vâlcea încearcă să facă o politică de dreapta cu candidaţi racolaţi de la PSD. O afirmaţie de un penibil crunt în condiţiile în care PSD Vâlcea a lansat în cursa pentru Primăria Râmnicului un fost pedelist din armata fostului preşedinte Traian Băsescu.

PSD Vâlcea se află într-o situaţie la fel de penibilă.Candidaţii partidului vor fi obligaţi să se bată cu foştii vicepreşedinţi  şi la Primăria Râmnicului şi la Consiliului Judeţean, o luptă în care mare parte din voturile PSD Vâlcea vor ajunge la ALDE.

În cazul în care candidatul PSD Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu va fi ridicat de DNA într-un nou dosar care-l vizează pe fostul primar Mircia Gutău, un scenariu posibil, PSD Vâlcea va pierde alegerile din cauza neprezentării…piederii candidatului pe holurile DNA sau arestului preventiv.  Cu cei doi candidaţi „viabili” în puşcărie, fostul vicepreşedinte PSD Remus Grigorescu va câştiga Primăria Râmnicului pentru ALDE, nu pentru PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *