CS Şirineasa revine pe primul loc în Superligă şi joacă „finala”, week-end-ul viitor, la Călimăneşti

Deşi avea şansa să-şi păstreze avansul de două puncte pe care îl acea înaintea rundei cu numărul 21, în faţa echipei CS Şirineasa, în fruntea clasamentului Superligii de fotbal Vâlcea, Cozia Călimăneşti a furnizat surpriza neplkăcută, pierzând la scor de neprezentare, 0-3, pe teren priopriu, disputa cu Posada Perişani. Astfel, gruparea antgrenată de Tavi Iordache revine în fruntea clasamentului şi joacă week-end-ul viitor finala campionatului, la Călimăneşti.

Briceag scoate echipa de pe teren, la Şirineasa

La Şirineasa, meciul CS Şirineasa – Viitorul Valea Mare a durat doar 37 de minute. După ce au deschis scorul în minutuil 5, băieţii primarului Constantin Briceag s-au văzut egalaţi în minutul 10. Gazdele au marcat apoi pentru 2-1, iar în minutul 37 centralul Alin Olaru a arătat, corect, punctul cu var, la un fault dur asupra lui Leo Săraru. A fost momentul în care oaspeţii au accentuat vociferările, au acuzat arbitrajul, portarul acestora a mutat ostentativ mingea de la 11 metri, iar asistentul Dorobanţu a fost şlovit de către oficialii oaspeţilor. Sub impulsul nervilor, primarul Briceag a decis să scoată echipa de e teren, centralul Olaru a aşteptat 3 minute şi când timpul a expirat, acesta a fluierat finalul meciului.

Finala campionatului, week-end-ul viitor, la Călimăneşti

Alte două echipe asu câştigat şi păstrează aproape de lider. Flacăra lui Vasile Ilinca a câştigat fără emoţii, în Treapt, disputa cu CS Mădulari (4-0), iar FC Cavaleruşl Trac a învins, la Drăgăşani, pe CS Creţeni, scor 6-0. În acst moment, patru echipe sunt dispuse, în partea de sus a clasamentului, distanţa între prima clasată, CS Şirineasa, şi a patra, CS Cavalerul Trac, fiind de 6 puncte. Etapa viitoare se joacă „finala” campionatului, CS Cozia Călimăneşti – CS Şirineasa, apoi Flacăra Horezu joacă pe Sinteticul din Zăvoi cu AS Chimia 2012 iar Cavalerul Trac la Cernişoara cu Minerul Costeşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *