HCM Rm. Vâlcea aşteaptă susţinerea publicului la meciul de sâmbătă, din Polivalentă, cu Rapid

După victoria din runda trecută de la Sebeş, HCM Rm. Vâlcea a rămas pe locul 9 în Liga Naţională de handbal feminin, dar s-a apropiat la doar două puncte de ocupantele locurilor 7 şi 8, SCM Craiova şi HC Zalău. Interesant e că gruparea din Bănie va rămâne tot cu 32 de puncte şi după etapa viitoare pentru că ajuat deja meciul din această etaplă (în devans), acasă, cu HCMBaia Mare şi a pierdut la 10 goluri, 21-31.

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17,00, HCM joacă în Polivalentă cu Rapid Bucureşti, echipă care etapa trecută a furnizat surpriza, câştigând în Sala Giuleşti pe HC Zalău. O victorie în acest meci, coroborată cu înfrângerea celor de la HC Zalău, pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila, ar urca gruparea preşedintelui Marian Joiţa pe klocul 7! Chiar dacă HC Zalău câştigă meciul cu brăilencele, în eventualiatea victoriei vâlcencelor cu Rapid, acestea urcă pe locul 8.

Meciul de sâmbătă va avea parte de un arbitraj de marcă. Disputa HCM – Rapid va fi condusă de cuplul de arbitri Din / Dinu, singurul cuplu de arbitri români confdirmaţi, până acum, de IHF ca şi participanţi la Olimpiada de la Rio, în vară. Marian Joiţa, preşedintele interimar al clubului vâlcean vă invită la meci, să susţineţi echipa cu aplauze şi încurajări. Preţul unui bilet de intrare la acst meci este unul modic, 5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *