Orice minune a ţinut trei zile şi aici: AJF a scos din site rubrica “reţineri de la delegări – arbitri”

Mergând pe principiul că orice minune ţine trei zile, conducerea Asociaţiei Judeţene de fotbal Vâlcea a mai făcut o “boacănă”. La inaugurarea siteului instituţiei, apărea o rubrică unde ar fi trebuit trecute sancţiunile (reţinere de la delegări) pe care le primesc arbitri la meciurile pe care le conduc în Vâlcea. Oricum, la această rubrică erau trecuţi patru arbitri reţinuţi de la delegări după prima etapă, după care “Dumnezeui cu mila”.

Lista cu arbitri posibil promovaţi nu mai trece pe la conducerea AJF

Fiind însă un stat în stat, probabil că, totuşi, Comisia Judeţeană de arbitri şi-a impus punctul de vedere şi pentru că la nivelul FR Fotbal acest lucru nu apare (la FRF nu se fac publice etapele de suspendare pe care le primesc arbitri), forul condus de Ion Tudorică a spus: Stop! Aşa că, în siteul AJF Vâlcea nu mai apare rubrica: reţineri de la delegări a arbitrilor. Se auide, din surse demne de încredere, că pentru a-şi arăta autoritatea, oamenii din conducerea CJ Arbitri nici măcar nu mai consultă conducerea AJF atunci când trimite lista cu arbitri care ar utea să fie promovaţi la nivelurile superioare.

Unii observatori, “sfătuiţi” să nu mai trimită arbitri la comisie pentru suspendare

Se pleacă de la premiza că nu sunt arbitri, astfel că sunt cazuri în care “genialii” arbitri pe care Vâlcea îi mai are să fie delegaţi şi la 4 meciuri pe week-end. Este şi cazul lui Iulian Mihai, delegat într-un week-end la patru meciurei la toate eşaloanele. În ultima vreme, poate pentru că a primit delegări la Liga a 3-a, Mihai Iulian nu a mai primit meciuri la Vâlcea, astfel că în topul meciurilor arbitrate de vâlceni la competiţiile organizate de AJF Vâlcea acesta a ajuns pe locul 11! Topul este condus de Nicolae Dobrică, urmat de secretarul AJF, Daniel Demetrescu, De asemenea, din acelaşi considerent (nu sunt arbitri) se aude că persistă “recomandarea” către anumiţi observatori să nu mai dea notă mică arbitrilor pentru ca aceştia să nu fie suspendaţi!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *